Çözüldü Bilgisayar monitörün hoparlörünü algılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zumoxo

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RX 570
Anakart
MS-7C51
Merhaba 1 sene önce monitör almıştım. İlk taktığımda monitörün hoparlörü çalışıyordu sonra bilgisayarı sıfırladım ve algılamamaya başladı ve aygıtların orada gözükmüyor. Bütün sürücüler vs. güncel. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DDU ile ekran kartı driverini kaldırınca geldi. Geri kaldırırken ilk açıldığında seçenek sunuyor oradan Audio Bus'u falan da işaretlemek gerekiyor.
Hocam görev çubuğundaki hoparlör simgesine sağ tıkla. Ses ayarlarını aç. Çıkış aygıtı kısmında monitörünü mesela AMD High Definition Audio'ya da monitör modelini seç.

Olmazsa Aygıt Yöneticisi'ni aç ses video ve oyun denetleyicileri kısmında AMD HDMI Audio'ya da benzer bir seçenek varsa onu seç. Yoksa ekran kartı sürücüsünü AMD'nin sitesinden yeniden indirip kur.

Hocam görev çubuğundaki hoparlör simgesine sağ tıkla. Ses ayarlarını aç. Çıkış aygıtı kısmında monitörünü mesela AMD High Definition Audio'ya da monitör modelini seç.

Olmazsa Aygıt Yöneticisi'ni aç ses video ve oyun denetleyicileri kısmında AMD HDMI Audio'ya da benzer bir seçenek varsa onu seç. Yoksa ekran kartı sürücüsünü AMD'nin sitesinden yeniden indirip kur.

Hocam ikisi de böyle gözüküyor aygıt yöneticisinde o tarz bir şey var da ne yapacağımı anlamadım.

Dosya Ekleri

• s.png
    s.png
    416,2 KB · Görüntüleme: 20
  • a.png
    a.png
    246,4 KB · Görüntüleme: 18
DDU ile ekran kartı driverini kaldırınca geldi. Geri kaldırırken ilk açıldığında seçenek sunuyor oradan Audio Bus'u falan da işaretlemek gerekiyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı