GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.037 Çözümler 5 15 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar anakart PSU RAM ve islemciyi taktim ama hangi kablo nereye gelecek tam bilmiyorum. Bunun icin bir video falan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2022
Arkadaşlar anakart PSU RAM ve islemciyi taktim ama hangi kablo nereye gelecek tam bilmiyorum. Bunun icin bir video falan var mı?
Çözüm Nightmare12 15 Ağustos 2022 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.474 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 15 Ağustos 2022 #3 GGHOST dedi: Arkadaşlar anakart PSU RAM ve islemciyi taktim ama hangi kablo nereye gelecek tam bilmiyorum. Bunun icin bir video falan var mı? Genişletmek için tıkla... İnternete bir sürü var. Aratırın %99 çıkacaktır. Artı 0 Eksi
GGHOST dedi: Arkadaşlar anakart PSU RAM ve islemciyi taktim ama hangi kablo nereye gelecek tam bilmiyorum. Bunun icin bir video falan var mı? Genişletmek için tıkla... İnternete bir sürü var. Aratırın %99 çıkacaktır.
Nightmare12 Decapat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 629 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
omeraltnyldz Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #5 GGHOST dedi: Arkadaşlar anakart PSU RAM ve islemciyi taktim ama hangi kablo nereye gelecek tam bilmiyorum. Bunun icin bir video f Genişletmek için tıkla... GGHOST dedi: Arkadaşlar anakart PSU RAM ve islemciyi taktim ama hangi kablo nereye gelecek tam bilmiyorum. Bunun icin bir video falan var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et b uvideoya bakabilirsin Artı 0 Eksi
GGHOST dedi: Arkadaşlar anakart PSU RAM ve islemciyi taktim ama hangi kablo nereye gelecek tam bilmiyorum. Bunun icin bir video f Genişletmek için tıkla... GGHOST dedi: Arkadaşlar anakart PSU RAM ve islemciyi taktim ama hangi kablo nereye gelecek tam bilmiyorum. Bunun icin bir video falan var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et b uvideoya bakabilirsin
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.474 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #6 Gerçi benim paylaştığım videoda da kablo montaj kısmı detaylı vardı ama diğer arkadaş nokta atışı yapmış Artı 0 Eksi
Gerçi benim paylaştığım videoda da kablo montaj kısmı detaylı vardı ama diğer arkadaş nokta atışı yapmış