Bilgisayar Montajı

Anlayamadım arkadaşlar sorun ne, parçalar mı uyumsuz yoksa başka bir sorun mu? Bu parçaları çok araştırdım fiyatı 3000TL'yi buldu.
Montaj sırasında anakart göstergesindeki hata kodları uyumsuz olduğu için mi yoksa parçalarda hata olduğu içim mi geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
anlayamadım arkadaşlar sorun ne, parçalar mı uyumsuz yoksa başka bir sorun mu bu parçarlı çok araştırdım fiyatı 3000 tl buldu
montaj sırasında anakart göstergesindeki hata kodları uyumsuz olduğu içim yoksa parçalarda hata olduğu içim mi geliyor
Kardeşim GT 630 ekran kartı 150 TL'lik hiçbir oyunu açmayan bir ekran kartı. Buraya konu açsaydınız bütün oyunları ultra oynayacağınız bir bilgisayarınız olabilirdi.

Ekran kartını almamın sebebi fiyatı ve oyun için değil ama web sayfası yapmak için, program ve muhasebe programlarını kullanmam içindi.

Parçaların üzerinden 2 ay geçti, yeni hepsini toplayabildim birleştirdim ama hata kodları geliyor. Ekran kartından hata olduğu düşüncesiyle servise gönderdim 15 gün oldu hale ses seda yok, acaba parçalar mı uyumsuz yoksa arızalı mı diye düşünüyorum. Yardım edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknobiyotik.com'un kurbanı olmuşsunuz. Parçaları geri iade edin eğer aldığınızdan 1 hafta geçmedi ise. Daha sonra konu açın düzgün bir sistem toplayalım.

Vatan Bilgisayar saplantılı Moderatör kardeşim. Ticareti bırak taraf tutma. Arkadaş kendi cahilliğinin kurbanı olmuş. O siteden alış veriş yaparım bir sıkıntı çekmedim. Adamlar vatan gibi sana sistem toplamıyor internetten aldığını sana gönderiyor... Vatan hikayelerimi anlatayım mı?

Ofis sistemine 3000TL yatırmak rezalettir, israftır, gereksizliktir. Bu sene sonu inşallah babama 3000TL'ye 3 tane kasa toplayacağım. Oda muhasebeci ve muhasebe programları için kullanacak.

Siz en iyisi o sistemi Teknobiyotik'e iade edin. Çok fazla sorun çıkartmayacaklardır/çıkartamayacaklardır. Bu sebeple 3000 TL yerine 1000/1500TL'ye adam gibi bir ofis sistemi dizelim. Ardından paranız cebinizde kalsın.

Vatan Bilgisayar saplantılı Moderatör kardeşim. Ticareti bırak taraf tutma. Arkadaş kendi cahilliğinin kurbanı olmuş. O siteden alış veriş yaparım bir sıkıntı çekmedim. Adamlar vatan gibi sana sistem toplamıyor internetten aldığını sana gönderiyor... Vatan hikayelerimi anlatayım mı?
Senden önce kaç bin kişiye Teknobiyotik'ten öneri verdirdim biliyor musun sen? Laf atmadan önce bi' yorumlarıma bak istersen. Burada bile Teknobiyotikten önerdim kaç kişiye. Benim asıl dediğim onların güncellenmemiş Sistem Sihirbazları. Eğer bir şey bilmiyorsan bunu belli etme. Ayrıca konuyu saptırtma.

Kardeşim GT 630 ekran kartı 150 TL'lik hiçbir oyunu açmayan bir ekran kartı. Buraya konu açsaydınız bütün oyunları ultra oynayacağınız bir bilgisayarınız olabilirdi.

Yanlış Adana piyasasında en çok satılan NVidia ekran kartı. Her oyunu açarda nasıl açar beğenirmisiniz sizler karar verin. Eskinin GT-9400-9500 serisinin yerini aldı. Giderek yerini GT-740'a bırakacak gözüküyor.

Şu anda aldığım bilgiye göre site full güncellenecek. Arada işlerinede karışıyorum hatta. Kızmadan değerlendireceğiz abi diyorlar.

Adam siz abilerine sormadan bir iş yapmış sadece. Kullandığı sistem işlemci ağırlıklıysa ve ekran kartını DVD filan izlemek dışında çok takmıyorsa. Haklı ki, ne için kullanacan diye sormadan astık adamı...

ya arkadaşlar sizlerle aynı dünyadan mıyız diye düşünüyorum. sizden yardım istedim. bilgisayarın parçarlı ve uyumluluğu hakkında sizler nelerden bahsediyorsunuz. bu ürünleri almışım iyi veya kötü önemli olan benim sorunumun çözülmesi, benim ilk bilgisayarım o yüzden iyi olsun dedim, ben oyun için almadım zaten, şu an benim sorunum parçar mı uyumlu değil yoksa arızalımı mı? bi de msi 990 fxa- gd80 ekran kartındaki dijital arız kodları nın türkçe anlamları nedir? sorduğum soru bu kadar basit arkadaşlar

Bu sisteme para verdim deme sakın ):
usta olmamış dedin de neden olmamış öğrenebiliriyim, belli bir sebebi var mı , sadece basit bi olmamış mı

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı