Bilgisayar Montajında Önerilenler

Glitchy

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar inşallah bu ay topladığım sistemi alacağım ama montajı kendim yapmak istiyorum. Ve heyecanlıyım. Technopat rehberi izleyerek yapacağım bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama yine de size danışmak istedim:). Umarım konu büyür ve ileride montaj yapacak arkadaşlara da yardımcı olur.

İlk konuyla başlıyorum;

• Yeni nesil bileşenlerde sorun çıkacağını sanmıyorum ama yine de mükemmeliyetçi bir insan olduğum için topraklanmış bir şekilde montaj yapmak istiyorum fakat ne yazık ki elektrikle aram pek iyi değil:confused:. Ama öğrendiğim birkaç şeyi deneyeceğim siz ekstradan ne önerirsiniz?
  1. Odamdaki kapı koluyla baya yakın temasta olacağım:ROFL:. Sonra plastik terliklerimi giyeceğim.
  2. Koşarak halılara basmadan bahçeye çıkıp üstümü çıkarıp yerde 5-10 saniye yuvarlanacağım.
  3. Koşarak halılara basmadan tahta masada plastik terliklerimle anakart kutusuna iyice dokunup montaj işlemine başlayacağım.

Bunun dışındaki tavsiyelerinizi de bekliyorum(y).

@Tafiduck İnşallah hocam:ROFL:. Çok uzun süreli bir sistem olacak anakartı patlatmak istemem:D.

@EfknGllc O da olur da bir anakarta toprak filan dökülse büyük rezillik:D.

@Nate River Hocam bir ara düşünmedim değil ama börtü böcek o iş sakata gelir gibi biraz. Hele bir yaz yağmuru çıktımı:ROFL:.

Aynen de o kadar aksiyona gerek yok boşuna para filan tek seferlik şey için gereksiz. İki yuvarlanırız olmadı toprakta daha da elektrik kalmaz herhalde :ROFL:.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı