Bilgisayar Montajını Tek Başıma Yapabilir Miyim?

YoungWolf

Centipat
Arkadaşlar işlemci, kasa, ekran kartı, anakart vb. hepsini yeni aldım. Montaj yapmayı bilmiyorum. Böyle bir video var. Sizce buna bakıp yapabilir miyim yoksa bir bilgisayarcıya mı gitmeliyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylı bir video yeterli olacaktır. Eğer takıldığınız yer olursa forumda konu alabilirsiniz.

Tabi ki de yapabilirsin tavsiye işlemci takımı ve soğutucu takımını dışarıda yapıp anakart ile bir kerede kasa içerisine yerleştiriniz bundan öncede psu güç damarlarını güzelce yerleştirip belirleyiniz hiç bir problem olacağını sanmıyorum.

Kardeşim alt tarafı kablo takacaksın ne kadar zor olabilir? Sorun olursa konu aç hallederiz.
Yalnız alt tarafı kablo dediğiniz şeylerden bazıları cidden önemli, özellikle güç bağlantıları. Yanlış takmak kısa devreye sebep olabilir (Tecrübe ettiğimden biliyorum ).
Technopat sistem toplama rehberlerini takip edebilirsiniz. İşlemci’yi, RAM’i falan takmak dikkatli olduğunuz sürece en kolay kısımlar aslında. Soğutucuyu takarken düzgün ve sağlam olduğundan emin olmakta fayda var, daha sonra ısınma sorunuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Onun dışında kablo bağlantılarının nasıl yapılacağını hem rehberlerden, hem anakartın yanında gelen (Gelmesi lazım en azından) şemalardan bakabilirsiniz. Eğer bir sorununuz olursa da buraya yazarsınız zaten.

Bu arada Yukkodan Saphire RX 580 almıştım az önce farkettim. Bendeki güvenlik bandı yuvarlak yazısız ama internette kutu açılımına baktım saphire yazılı ve dikdörtgen .Dikkatli bakınca da önceki bandın olduğu yerde tırnak izleri var . Sizce ne yapmam lazım hiç kullanmadım yeni geldi

Ekran kartının içinde bulunduğu poşet düzgün müydü açtığınızda? Köşelerinde falan buruşma vs. var mıydı?

Yalnız poşet değil internetten baktım RX 470 lerde öyle. RX 580 de koruma kapı gibi bişe var . Bende öğrenmek için bakarken şans eseri anladım ve zaten kurulum cd si de daha önceden kullanılmış gibi kağıdı kirliydi. Link atmak yasak değil dimi . Fotoğraf yüklenmedi çünkü Hızlı Resim Yükle - Resimag

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…