Bilgisayar Montajını Tek Başıma Yapabilir Miyim?

Yalnız poşet değil internetten baktım RX 470 lerde öyle. RX 580 de koruma kapı gibi bişe var . Bende öğrenmek için bakarken şans eseri anladım ve zaten kurulum cd si de daha önceden kullanılmış gibi kağıdı kirliydi. Link atmak yasak değil dimi . Fotoğraf yüklenmedi çünkü Hızlı Resim Yükle - Resimag
Ekran kartınızı nerden satın aldınız acaba?

Hızlı Resim Yükle - Resimag

Çizik göremedim ama ilk başta bu kullanım kılavuzundan ve Cd kağıdından şüphelenmiştim. Sonra etiket internetlerde açılanlarda hep sapphire yazılı
Bir sıkıntı yok hocam. Tertemiz kart. Tek sorun kartın içinde olması gereken jelatin yok muydu siz mi çıkardınız? Bildiğiniz kalın bir poşet olması gerekiyordu.

İnşallah öyledir,telefondan belli olmuyor ama altında Saphire yazılı olan dikdörtgen etiketin izi mecvut ve tırnak izi. Yani önceden açılmış kullanılmış veya iade edilmiş gibi geldi bana .
Demek istediğim bu. Bu kartı alıp kullananlar da bilir herhalde .

Son düzenleme:
urunu tedarıkcı yoluyla aldıysanız ttedarıkcının aldıgı yer bellı olmasın dıe sokmus ve test etmıs olabılır ama aldıgınz yer sıfır kutusundan acılmamıs gıbı ıbareler kullanıp satmıssa esnaflık adabına bıraz ters duser tavsiyem en ıyısı aldıgınız yerle gorusmenız

Peki iade edersem sadece beğenmedim mi diyim yoksa bu şeyi söylemeli miyim? Bazen onu araştırıp size dönmemiz lazım öyle olmaması lazım gibi şeyler diyorlar . Birde bende ki psu 600w bu dediğiniz model daha çok güç tüketiyor diye bunu almıştım

Peki bilginiz var mı bilmiyorum ama mesala Msi Rx 580 in güç tüketimi 185w falan ama Sapphire de 250w falan. Bunun sisteme zararı var mıdır psu ye falan , bir de elektrik faturasına etkisi çok mudur

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı