G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 2 Aralık 2018 #21 600W kaliteli bir PSU varsa elinizde hiçbir sıkıntı olmaz o iki kartı da rahat besler.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 2 Aralık 2018 #23 @YoungWolf O PSU işinizi görür FSP kalitelidir.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 2 Aralık 2018 #24 Technopat varken baska kaynaga gerek yok bu konu icin Ali ve Recep abinin sayisiz sistem toplama videosu mevcut.
Technopat varken baska kaynaga gerek yok bu konu icin Ali ve Recep abinin sayisiz sistem toplama videosu mevcut.
serdarbstrk52 Decapat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 494 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2018 #25 Ekran kartını iade etmenize gerek yok. Sonuçta çizik vesaire yok. Kullanıma bir etkisi olmayacaktır. Uğraşmanıza değmez.
Ekran kartını iade etmenize gerek yok. Sonuçta çizik vesaire yok. Kullanıma bir etkisi olmayacaktır. Uğraşmanıza değmez.
1 131296 Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 483 Çözümler 2 2 Aralık 2018 #26 YoungWolf dedi: Arkadaşlar işlemci, kasa, ekran kartı, anakart vb. hepsini yeni aldım. Montaj yapmayı bilmiyorum. Böyle bir video var. Sizce buna bakıp yapabilir miyim yoksa bir bilgisayarcıya mı gitmeliyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ilk seferinizde tanıdık vs birinden yardım almanızı öneririm ben zaten sonrada kaparsınız işi Çok zor bir olayı yok montajın.
YoungWolf dedi: Arkadaşlar işlemci, kasa, ekran kartı, anakart vb. hepsini yeni aldım. Montaj yapmayı bilmiyorum. Böyle bir video var. Sizce buna bakıp yapabilir miyim yoksa bir bilgisayarcıya mı gitmeliyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ilk seferinizde tanıdık vs birinden yardım almanızı öneririm ben zaten sonrada kaparsınız işi Çok zor bir olayı yok montajın.
T Themis Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 82 2 Aralık 2018 #27 Anakartın içinden hiç vida cıkmadı. Kasaya monte ederken gereken vidalar kasadan mı cıkıyor?
Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 2 Aralık 2018 #28 Themis dedi: Anakartın içinden hiç vida cıkmadı. Kasaya monte ederken gereken vidalar kasadan mı cıkıyor? Genişletmek için tıkla... Evet.
Themis dedi: Anakartın içinden hiç vida cıkmadı. Kasaya monte ederken gereken vidalar kasadan mı cıkıyor? Genişletmek için tıkla... Evet.