Bilgisayar montajlı mı, montajsız mı getirilmeli?

ulubeyyb

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
9,000 gibi bir bütçeyle 100400F ve 2060 sistem topladım.

E-ticaret sitesinden alacağım, kargoyla hazır bir şekilde mi getirtmeliyim, yoksa aynı siteden montajsız halde getirtip evde ben mi montajlayayım? İlk defa yapacağım, acemiyim. İki seçeneğim var. Bir diğer seçenek de sadece ekran kartını ayrı göndermeleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer montajlı gelmesini tercih edeceksen ekran kartını kesinlikle ayrı göndermeyi seçmelisin. Kargo sürecinde anakarta takılı olarak gelirse baskı yapıp slotu kırabilir, zarar verebilir. Ben şahsen kendim monte etmeyi seviyorum ama sen acemiyim diyorsun dediğim gibi ekran kartı dışında montajlı halde gelme seçeneği uygun görünüyor senin için.

ekran tek fanlı değilse çok ağır oluyor genelde. Onunda dışında diğer birleşenler sorun çıkarmaz.

Açıkçası güvenmiyorum ben firmalara. Hazır sistemlerde iade ürün kullanma olasılığı var. Ayrıca bir ürün aldığımda kutusunu ben açmak isterim. Tavsiyem sizde montajsız isteyin. İnternette tonlarca video var. Seyrederek yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı