@Denizhan C dur dur, arkadaş eklesin ben merak ettim. Hakaret edebiliyor o kapasiteye sahip ancak böyle bir 3050'li bir laptop nasıl oluyor da 11,500'e alınacak ben de 4 gözle bekliyorum.
Şu an bilgisayar fiyatları uçmuş durumda, 3 hafta önce kendim Legion 5 aldığım için 3 hafta önceye kadar bayağı araştırıyordum ve haliyle bilgisayarı aldıktan sonra araştırmayı bıraktım. Şu an bir göz gezdirince o zaman 9-10bin bandına satılan cihazların 11-12bin civarına fırladığını gördüm. En basitinden Trendyol'da 3060'lı HP Omen 12bin iken şu an 14bin TL civarında. Aynı şekilde benim 11.9 bine aldığım Legion 5 de 14bine fırlamış. Birazcık piyasayı gözlemleyip indirim kovalamanı tavsiye ediyorum. Şu an direk şunu al diye link atamam çünkü 2 hafta önceki fiyatları bildiğimden içime sinmez. Ama aklında bir fikir oluşması açısından ASUS TUF dash ve HP Omen serisine bakabilirsin, en fiyat/performans ürünler bunlar bu bütçeye. ROG falan tercih edecek olursan 1500-2000 TL daha fazla verip 3050 Ti yerine 3050 alırsın.