Bilgisayar mühendisi için laptop önerisi

Bütçe
11000
@Denizhan C dur dur, arkadaş eklesin ben merak ettim. Hakaret edebiliyor o kapasiteye sahip ancak böyle bir 3050'li bir laptop nasıl oluyor da 11,500'e alınacak ben de 4 gözle bekliyorum.

O zaman onu atabilir misin?

Şu an bilgisayar fiyatları uçmuş durumda, 3 hafta önce kendim Legion 5 aldığım için 3 hafta önceye kadar bayağı araştırıyordum ve haliyle bilgisayarı aldıktan sonra araştırmayı bıraktım. Şu an bir göz gezdirince o zaman 9-10bin bandına satılan cihazların 11-12bin civarına fırladığını gördüm. En basitinden Trendyol'da 3060'lı HP Omen 12bin iken şu an 14bin TL civarında. Aynı şekilde benim 11.9 bine aldığım Legion 5 de 14bine fırlamış. Birazcık piyasayı gözlemleyip indirim kovalamanı tavsiye ediyorum. Şu an direk şunu al diye link atamam çünkü 2 hafta önceki fiyatları bildiğimden içime sinmez. Ama aklında bir fikir oluşması açısından ASUS TUF dash ve HP Omen serisine bakabilirsin, en fiyat/performans ürünler bunlar bu bütçeye. ROG falan tercih edecek olursan 1500-2000 TL daha fazla verip 3050 Ti yerine 3050 alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı