Çözüldü Bilgisayar mühendisi ne iş yapar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Her bölümden mezun olup açıkta kalan var. Önemli olan alanında uzman olman, sen ustalığını gösterir isen şirketler zaten senin arkadan gelecek. Şimdi gelecek kaygını bırakıp kendini geliştirmeye odaklan, iş illa ki isteyeceğin şekilde iler ki zaman zarfında bulursun.
Haklısın o konuda. Ülkede donanım doğru düzgün üretilemediği için yazılım mühendisliği bölümü doğdu desem yalan olmaz.

Ek olarak belirteyim, olabilmen için çok iyi Sayısal(en ağırlık olarak Matematik) bilgin ve İngilizcen olması gerekiyor. Matematik işlerine şimdiden ağırlık vermeye başla.
Matematik ülkemizin sınavında ve işlerinde yardımcı olabilmesi için.
İngilizce ise göreceğin bütün kodlar ve kaynaklar İngilizce olacak. Bölümünde yüksek lisans yapmak istersen orda da kendini gösteriyor, aslında İngilizce'ye her türlü ihtiyacın var Bilgisayar müh. olmasan bile.

Öncelikle herkese teşekkür ederim cevaplariniz için. Valla karmaşik gibi gorunuyor ve ben ne olacagimi gercekten bilemiyorum. Bilgisayar ve donanima alakam var ama hangi is nasil bunu bir arastirmak lazim. Herkese tesekkurler

Çok teşekkür ederim bana umut verdiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…