Bilgisayar mühendisi olunursa işsiz kalınır mı?

Kendini daha çok bilgisayara versen bilgisayar mühendisliği kazanamazsın. Kendini derse verip bilgisayar mühendisliği kazanabilirsin.
Diploma aldıktan sonra "X" dilinde veya "Y" sisteminde tecrüben yoksa iş görüşmesinden geri çevirirler, kendini geliştir.

Üniversite ile alakası pek yok bu işin, ben üniversite bilerek okumadım ama ben iş aramıyorum, firmalar beni arıyor .
Hocam birinde günde 3 saat çalışarak kendinizi geliştirmeniz gerekir, birinde günde 6 saat. Bunu anlatmaya çalıştım aslında.

Hocam birinde günde 3 saat çalışarak kendinizi geliştirmeniz gerekir, birinde günde 6 saat. Bunu anlatmaya çalıştım aslında.

Hocam bu dediğinize katılıyorum, ben bu hale gelebilmek için aylarımı, yıllarımı verdim. Sonucunda mutluyum .

Üniversite'ye gidenler tam donanımlı olarak mı çıkıyor? Üniversiteden çıkıp öylece kalan birçok insan var, bu ODTU olsun ITU olsun farketmiyor. Koyarlar seni en alt eleman olarak, öyle yıllar boyu terfi beklersin kıt kanaat geçinerek.

Peki lisedeyken CE isteyen birisinin, ders çalışmak, okumak haricinde yapması gereken bir şey var mı?

Hocam sizi görmüştüm hayat hikayenize hayran kaldım. Hocam aklımda bir soru var siz üniversite okumadıysanız sizi nasıl buluyorlar?

Hocam isim, nam yapılan projeler vb. faaliyetler ile veya mail yolu ile iletişime geçiyorlar sonra anlaşıyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…