Bilgisayar mühendislği hangi üniversitede okunmalı?

Deniz24386

Kilopat
Merhaba. Bu sene YKS sınavında sayısalda 340 puan 215.286 sıralama yaptım. Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum fakat hangi üniversiteyi seçeceğim konusunda çok kararsızım. En iyi bir şekilde hangi üniversitede okuyabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_20230806_223820_Office.jpg

Bu okulların bir kısmı oluyor.

Merhaba. Bu sene YKS sınavında sayısalda 340 puan 215.286 sıralama yaptım. Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum fakat hangi üniversiteyi seçeceğim konusunda çok kararsızım. En iyi bir şekilde hangi üniversitede okuyabilirim?

Gerçekten değer mi diye bir düşünün bence. Başka mühendisliklere bakabilirsiniz, eğer iyi ismi olan bir üniversite de okumuyorsanız veya kendinizi ismi olmayan bir üniversite de geliştiremeyecekseniz okul harici, hiç girmeyin bence. Ben artık bilgisayar mühendisliğini potansiyel işsiz olarak görüyorum çünkü tandığım her 10 kişiden 11i şaka yapmıyorum yazılım mühendisi olmak istiyorum diyor, tabii çoğu olamayacak ayrı konu. Bu benim fikrim tartışılabilir.

Bence onun yerine elektrik-elektronik mühendisliği okuyun daha fazla seçeneğiniz olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı