Gayet faydalı bir yazı olmuş.Teşekkür ederiz.

Elinize sağlık hocam

Hocam yazınızı okudum emeğinize sağlık, şu iki noktaya çok parmak basmışsınız ki kesinlikle haklısınız. Ne öğrendiğimiz matematik gerçek matematik ne de bilinen bilgisayar dünyası kafamızdaki.. Baya da bilgili bir abimize benziyorsun Ben de TOBB etü yü sormak isterim( ilk dönemim bitti şuan) nasıldır ne dersiniz? Ortak eğitim adı kapsamında 10 ay falan staj yaparak mezun olunuyor ve iki yabancı dil var. Bu ikisi zorunlu, bunları yapmadan mezun olamıyorsunuz Hoca kadrosu olsun, piyasada bilinirliği olsun, yurt dışında bir ismi yoktur büyük ihtimalle ama ülke içinde nasıl acaba?
Edit: Biliyorum biraz konu dışı fakat baktım biraz sohbet ediyoruz katılmak istedim. Gerçi hoş 2019 haziranmış ama

Roman yazmışsınız hocam elleriniz dert görmesin.

Hocam siz sanırım Bil. Müh. okuyorsunuz peki Eem'de yazılım görüyorlar mı? Yazılım alanında ne kadar yetkin oluyorlar bilginiz var mı?

Bilgime daha da bilgi kattım senin sayende. Teşekkür ederim dostum sağ ol.

Hocam güzel bir rehber olmuş.
Tekrar okudum cidden dediğiniz her şey doğru.Bende üniversite sınavında derece yapmıştım fakat dediğiniz gibi gerçek matematiğin o gördüğümüz "üslü - köklü" sayılar olmadığını anladım.

Hocam siz sanırım Bil. Müh. okuyorsunuz peki Eem'de yazılım görüyorlar mı? Yazılım alanında ne kadar yetkin oluyorlar bilginiz var mı?
Birkaç yazılım dersi oluyor hocam. Ama bilgisayar mühendisliği gibi tatmin edici düzeyde değil onu söyleyeyim. Sadece programlamaya başlangıç niteliğinde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…