Bilgisayar mühendisliği hakkında

aykandn

Decapat
Herkese merhaba bu sene sınava girdim ve sonucum pek iç açıcı değil (153K) bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum .bölüme ilgiliyim bilgisayar mühendisliği hakkında size sorularım olacak:

-Bölümün tamamen kendini geliştirmekle alakalı olduğunu biliyorum fakat beni korkutan şey şu: Dersime giren hocalar kendini geliştirmekten uzak araştırma yapmayan ve yerinde sayan insanlar olursa bu beni ne kadar etkiler ve bu olumsuzluktan çalışarak çıkabilir miyim?

-Üniversite araştırırken kriterim ne olmalı? Örnek: Bölümdeki profesör sayısı, yaptıkları projeler, üniversitenin köklü olup olmaması, akedemik personel, bulunduğu şehir, staj vb imkanlar.

-İngilizce eğitim veren üniversiteler önceliğim mi olamlı yoksa bu eksiğimi yazları İngilizce kursuna falan giderek kapatabilir miyim?

-1. öğretim mi 2. öğretim mi?

-Sıralamama uygun üniversite tavsiyeniz var mı varsa çok mutlu olurum

Not: Yaptığınız üniversite önerisini üniversite hakkında yeterli bilgiye sahipseniz yapın lütfen çünkü herkes farklı bir şey söyleyince kafam karışıyor

Benim de istediğim bölümlerden biri bilgisayar mühendisliği. Bence bu konuda kendin araştırma yapıp kararını vermelisin. Çünkü doğru üslupla sana kötü olan bir şey o kadar iyi aşılanabilir ki. Bunu farkında bile olamazsın. Uzun lafın kısası kankacım; bence kendin gidip araştır. Her üniversitenin kendi sitesi de var zaten. Bilgileri ordan bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…