Bilgisayar mühendisliği için 3500 TL'ye sistem

Makaleler
4
Selamlar üniversite açılınca bilgisayar mühendisliği okuyacağım için 3-4 yıldır biriktirdiğim burs param ile sistem toplayacağım.
Sizce nasıl bir sistem toplamalıyım kredi çekip daha yüksek fiyata bir şey alınır mı?
Laptop mu almalıyım?
(Kasa olacaksa monitör dahil)

Laptop almanız daha sağlıklı olacaktır, arkadaşlarınızla toplanıp ortak şeyler yapacağınız ya da bilgisayarınızı götürmek isteyeceğiniz zamanlar olacak masaüstü o zaman engel olacak, 3500'e alacağınız laptop ise pek işinizi görmez bütçeyi yükseltmeniz lazım.

Selamlar üniversite açılınca bilgisayar mühendisliği okuyacağım için 3-4 yıldır biriktirdiğim burs param ile sistem toplayacağım.
Sizce nasıl bir sistem toplamalıyım kredi çekip daha yüksek fiyata bir şey alınır mı?
Laptop mu almalıyım?
(Kasa olacaksa monitör dahil)
Dostum bu tarz öğrenciliği için isteyenler krallar gibi sistemleri hak ediyor ama ekonomi malum biraz daha yükseltebilirseniz bütçeyi bir şeyler yapılabilir.

Çok üzgünüm dostum ama 3.500 ₺'ye sistem toplamak mantıklı mı bilemedim. Laptop ya da masaüstü olması sana kalmış tamamen ihtiyacın doğrultusunda. Öğrenci adamın taşınabilirliğe ihtiyacı olur bence. Ama şunu da bilmelisin ki aynı performansı veren sistemler masaüstünde kat kat daha ucuz ve masaüstü bilgisayarlar daha uzun ömürlü.

Çok üzgünüm dostum ama 3.500 ₺'ye sistem toplamak mantıklı mı bilemedim. Laptop ya da masaüstü olması sana kalmış tamamen ihtiyacın doğrultusunda. Öğrenci adamın taşınabilirliğe ihtiyacı olur bence. Ama şunu da bilmelisin ki aynı performansı veren sistemler masaüstünde kat kat daha ucuz ve masaüstü bilgisayarlar daha uzun ömürlü.

Neden kızgın attınız merak ettim yanlış bir şey mi söyledim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı