Ders nerede çalışılmalı?

Kütüphaneye gidince rahatsız hissediyorum. Kütüphaneyi sevmiyorum. Rahat değilim. Boş insanlar yanıma oturuyor.
Nerede rahat çalışabiliyorsan orada hocam bu nasıl soru? Evde veya yurttaysan yurtta çalış. O olmuyorsa başka kütüphaneyi dene veya yakında kültür merkezi varsa onların da küçük kütüphaneleri oluyor orayı deneyebilirsin. Bazı kafelerin sessiz alan kısmı oluyor kütüphane gibi bir ortam oluyor o tarz bir yer varsa deneyebilirsin.

Nerede rahat çalışabiliyorsan orada hocam bu nasıl soru? Evde veya yurttaysan yurtta çalış. O olmuyorsa başka kütüphaneyi dene veya yakında kültür merkezi varsa onların da küçük kütüphaneleri oluyor orayı deneyebilirsin. Bazı kafelerin sessiz alan kısmı oluyor kütüphane gibi bir ortam oluyor o tarz bir yer varsa deneyebilirsin.

Bayağı kütüphane gezdim. Sonuç aynı. Artık insanlar farklı gözle bakıyor bana.

Evde tabi, rahat kiyafetlerle karnin tok ve uykunu almis olacaksin.

Telefon vs kapali olacak. ( objektif )
Imkan varsa kedi. Kenarda uyuyan bir kedi rahatlik ve huzur verir. ( subjektif )

Budur yontem. Ayrica calismak isteyen her yerde calisir, elbette mekana gore performans degisir ama muhim olan istemek.

Çalışabildiğiniz yerde çalışacaksınız, bu kadar basit.

Çoğu kişi evde çalışılmaz der, bunlardan biri de benim çünkü olmuyor. Elim o bilgisayara gidip duruyor. Eğer sizde böyle bir durum yoksa evde de çalışabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı