Nerede rahat çalışabiliyorsan orada hocam bu nasıl soru? Evde veya yurttaysan yurtta çalış. O olmuyorsa başka kütüphaneyi dene veya yakında kültür merkezi varsa onların da küçük kütüphaneleri oluyor orayı deneyebilirsin. Bazı kafelerin sessiz alan kısmı oluyor kütüphane gibi bir ortam oluyor o tarz bir yer varsa deneyebilirsin.Kütüphaneye gidince rahatsız hissediyorum. Kütüphaneyi sevmiyorum. Rahat değilim. Boş insanlar yanıma oturuyor.
Evde çalış o zaman. Büyük parklar oluyor. Oraya ücra bir köşeye geç, dalgana bak. Böyle daha iyi olacaktır.Kütüphaneye gidince rahatsız hissediyorum. Kütüphaneyi sevmiyorum. Rahat değilim. Boş insanlar yanıma oturuyor.
Nerede rahat çalışabiliyorsan orada hocam bu nasıl soru? Evde veya yurttaysan yurtta çalış. O olmuyorsa başka kütüphaneyi dene veya yakında kültür merkezi varsa onların da küçük kütüphaneleri oluyor orayı deneyebilirsin. Bazı kafelerin sessiz alan kısmı oluyor kütüphane gibi bir ortam oluyor o tarz bir yer varsa deneyebilirsin.
Kahve alacak param yok. Kabul etmezler galiba.Espressolab derim. Neredeyse hepsinin arkasinda ders calisma alani var. Kahveleri de gayet lezzetli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.