Laptop tabiki. Notlarınızı bilgisayardan alacaksınız, heryerde size lazım olacak. Ayrıca 4 sene sonunda yurt dışında yüksek lisans falan düşünüyorsanız aldığınız masaüstü bilgisayarı kesinlikle değiştirmeniz gerekecek.
Laptop tabii ki. Notlarınızı bilgisayardan alacaksınız, her yerde size lazım olacak. Ayrıca 4 sene sonunda yurt dışında yüksek lisans falan düşünüyorsanız aldığınız masaüstü bilgisayarı kesinlikle değiştirmeniz gerekecek.
Bütçe belirtmemişsiniz ama bu tarz bilgisayar isteklerinizi karşılar muhtemelen. +250 FPS verebilir mi bilmiyorum fakat 150 200 verir diye tahmin ediyorum. Zaten 144hz.
Bütçe belirtmemişsiniz ama bu tarz bilgisayar isteklerinizi karşılar muhtemelen. +250 FPS verebilir mi bilmiyorum fakat 150 200 verir diye tahmin ediyorum. Zaten 144Hz.
Hocam sizce ilk başta evde çalışmak için masaüstü sağlam bir PC alıp okul için de ilk başta ucuzdan bir laptop alıp sonra daha iyi bir laptop mu alsam karar veremedim. Sizce öyle daha mantıklı değil mi?
Hocam sizce ilk başta evde çalışmak için masaüstü sağlam bir PC alıp okul için de ilk başta ucuzdan bir laptop alıp sonra daha iyi bir laptop mu alsam karar veremedim. Sizce öyle daha mantıklı değil mi?