Bilgisayar mühendisliği için laptop mu yoksa masaüstü mü?

Bilgisayar mühendisliği için laptop mu yoksa masaüstü mü?
Laptop tabiki. Notlarınızı bilgisayardan alacaksınız, heryerde size lazım olacak. Ayrıca 4 sene sonunda yurt dışında yüksek lisans falan düşünüyorsanız aldığınız masaüstü bilgisayarı kesinlikle değiştirmeniz gerekecek.

Laptop tabii ki. Notlarınızı bilgisayardan alacaksınız, her yerde size lazım olacak. Ayrıca 4 sene sonunda yurt dışında yüksek lisans falan düşünüyorsanız aldığınız masaüstü bilgisayarı kesinlikle değiştirmeniz gerekecek.

Hocam ben oyun da oynamak istiyorum ve ısınmasını istemiyorum o yüzden yoksa direkt laptop alacağım arada kaldım.

Oyun oynadığında masaüstü de ısınacak.Isınmanın olmadığı bilgisayar yok, ısınmayı kontrol edemeyen bilgisayar var.

Oyun oynadığında masaüstü de ısınacak. Isınmanın olmadığı bilgisayar yok, ısınmayı kontrol edemeyen bilgisayar var.

Hocam peki Valorant'ta 250 FPS altı vermeyecek bir PC önerir misiniz? Ama olabildiğince fiyat performans olursa sevinirim.

Hocam peki Valorant'ta 250 FPS altı vermeyecek bir PC önerir misiniz? Ama olabildiğince fiyat performans olursa sevinirim.
@kaboom295

Son düzenleme:
Bütçe belirtmemişsiniz ama bu tarz bilgisayar isteklerinizi karşılar muhtemelen. +250 FPS verebilir mi bilmiyorum fakat 150 200 verir diye tahmin ediyorum. Zaten 144Hz.

Hocam sizce ilk başta evde çalışmak için masaüstü sağlam bir PC alıp okul için de ilk başta ucuzdan bir laptop alıp sonra daha iyi bir laptop mu alsam karar veremedim. Sizce öyle daha mantıklı değil mi?

Hocam sizce ilk başta evde çalışmak için masaüstü sağlam bir PC alıp okul için de ilk başta ucuzdan bir laptop alıp sonra daha iyi bir laptop mu alsam karar veremedim. Sizce öyle daha mantıklı değil mi?
@kaboom295

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı