Selam, biraz geç gördüm fakat daha sonra belki bunun hakkında araştırma yapacak birkaç arkadaşa yardımcı olur umarım. Atılım Üniversitesi yazılım mühendisliği öğrencisiyim derslerim bilgisayar öğrencileri ile genellikle iç içe bazı dersler dışında. Atılım bir vakıf üniversitesi öğrencilerden para almak için uğraşları çokca var, fakat neredeyse her vakıf üniversiteleri böyle. Eğitim konusuna gelirsek hocalarımız gerçekten çok donanımlı, mühendislik konusunda hocalarımız inanılmaz ilgili ve bilgili hiçbir mühendislik dersimin boş ve gereksiz geçtiğini hatırlamıyorum, özellikle arda sezen hocanın cmpe derslerini alabilirseniz alın. Kendisi size sadece o ders hakkında öğretim yapmıyor ileriyede hazırlıyor nasıl diğer öğrencilerden üste çıkabileceğiniz nelere dikkat etmelisiniz gibi bilgiler veriyor, kendisini çok severim bazen çok sert olsa da
. Çok uzatmadan çok donanımlı ve bilgili mühendislik hocalarımız var, müdek akreditasyonlarımız var (daha fazla bilgi için
Link), Erasmus konusunda çok bilgim yok fakat ama giden çokca kişi olduğunu duydum.