Zygomycota
Decapat
Daha fazla
Merhaba bu yıl 11. sınıf bitti ve 12. sınıfa geçerek YKS'ye gireceğim yıl geldi ve kursa yazıldım. Ben bilgisayar mühendisliği istiyorum ve zaten halihazırda bir meslek lisesinde bilişim okuyorum. Bu yıl kursun haricinde haftada 3 gün staj da göreceğim. Bildiğiniz gibi meslek lisesinde 11. sınıftan itibaren coğrafya, fizik, kimya, biyoloji gibi dersler olmuyor. Ben de bu yüzden kursta bilgisayar mühendisliği istediğimi ama bu dersleri görmediğimi ve bu yüzden eşit ağırlık dersleri istediğimi söyledim. Onlarda bana eşit ağırlığa girerken eğer saatleri çakışmazsa misafir olarak sayısal derslerine girebileceğimi ve eğer istersem ileride bunu değiştirebileceğimi söylediler. Ama eğer çakışırsa muhtemelen birini seçmem gerekecek. Tabii bu seçimimde staj günlerimin ne zaman olacağı da etkili olacaktır. Bir de eğer yanlış bilmiyorsam bazı üniversiteler meslek lisesinden gelecek öğrenciler için ekstra kontenjan açabiliyorlar. Demem o ki eğer seçim yapmam gerekirse hangisini seçmem daha mantıklı olur?
Son düzenleyen: Moderatör: