11. Sınıf Yazılım Veya Bilgisayar Mühendisliği için Sayısal Seçmek

aerolipss

Hectopat
Hepinize merhaba. Bu sene 11. sınıfa geçtim ve sayısal seçtim herkes gibi bende bilgisayar başında durmayı çok seviyorum. Bilgisayarla ilgili şeyler ilgimi çekiyor. İsterseniz size notlarımı da söylerim ama sizce şu anda sadece derslerime mi odaklanmalıyım yoksa programlama ile ilgili bir şeyler mi öğrenmeliyim ve nerden başlamalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabikide derslerine odaklan, programlama hobi olarak yapman gereken bir şey yani yapmak zorunda değilsin. Önümüzdeki dönem bilgisayar mühendisliği 1. sınafa başlayacağım ama programlama ile ilgili neredeyse hiç bir şey bilmiyorum. İlk dönem dersleri programlama ve diğer dallar için yeterince altyapı oluşturacaktır zaten. Mesleğini seçtiysen ve gerçekten istiyorsan seviyene göre hangi üniversitede okumak istediğini belirle ve sadece ona odaklan.

Önemli olan üniversite kazanmak, programcılığı üniversite yıllarına erteliyebilirsin. Lisede üniversite 1. sınıf kadar bilgiye sahip olsan sana yeterli. Ders zamanından çalmadan ek zamanlarda keyfince yapabilirsin, ilk adım kolaydır. İlerisi hedefine göre uzun ve zordur.

Sonuç olarak iyi bir üniversiteden diploma almak, ve üniversite yıllarında kendini geliştirmek ilerideki işin için çok önemli.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı