Bilgisayar Mühendisliği mi Elektrik Elektronik Mühendisliği mi?

Ztax

Hectopat
Yer
Ankara
Arkadaşlar yukarıdaki 2 meslekten birini düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi? Bu 2 mesleğin maaşları kaç ile kaç TL arasında değişiyor?

Yok abi para olarak bakmıyorum. Programlamaya merakım var zaten. Maaşlarını merak etmiştim. Ben Bilgisayar Mühendisliği düşünüyorum. Bu yazın programlama öğrenmeye başladım zaten.

Sırf programlamaya merakım yok. Elektrik-elektronik donanım gibi işlerede merakım var. O yüzden Bilgisayar Mühendisliği.

Bilgisayar Mühendisliği okumuş bir sürü arkadaşım var. Çoğunun donanım, elektrik, elektronik bilgisi yok. Varsa yoksa programlama öğrenmişler. Tabi her okul aynı değildir.

Senin ömrün boyunca yapacağın işi biz mi söyleyeceğiz! Kendi kararlarını al ve en çok hangisinde mutluysan onu yap.

Daha Küçüksun 2 sene sonra ne olacağını kimse bilemez. En iyisi sen şimdi derslerine bak bunları düşünme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sadece düşündüğüm mesleklerin maaşlarını merak etmiştim. Kızmanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…