Bilgisayar Mühendisliği mi Elektrik Elektronik Mühendisliği mi?

Ben sadece düşündüğüm mesleklerin maaşlarını merak etmiştim. Kızmanıza gerek yok.
Ne haddime sana kizmak yanlış anlama. Sadece kafanı takma demek istedim. Bu meslekten mezun olup 1000 tl maaş alanda işsiz gezen de turkcelle CEO olanda var. Tamamen kendini gelistirmenle alakalı bir durum. Sen derslerine çalış istediğin mesleği yaparsın zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar mühendisliği bir aralar Türkiye şartlarında zor iş bulunan bir meslekti, bazı kişiler bilgisayar tamiri için dükkan bile açıyorlardı iş bulamayınca, şuan durum nedir hiç bilmiyorum. Fakat elektrik-elektronik her zaman geçerli bir meslektir. Güzel meslektir. Tabi burda bunu sormak saçma kalıyor. Sonuçta senin hayatın bize şunu seçmelisin demek düşmez. Zaten hangisini seçersen seç ondan sonrası sana kalmış bişey okulu boş boş okuyup bitirerek normal bir yere girip çalışmak var. Birde kendini geliştirerek yeni şeyler öğrenme hevesiyle yada bu erasmus, yüksek lisans falan yapıp iyi bir şekilde bitirip okulunu çok iyi yerlerde çalışmak var. Bu durum her iki meslekte de geçerlidir. Yani herşey sana bağlı sıkılmayacağın sevdiğin mesleği seçmek daha önemlidir her zaman...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı