Bilgisayar mühendisliği Üstten ders almak

rvydadlra

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar mühendisliği 1. sınıfı bitirdim 2. sınıfa başlayacağım. Malum ders seçimleri yaklaşırken üstten ders alabilme hakkım var sizce almam mantıklı mı? Normalde 6 dersim var, 3 tanr daha alma hakkım var Total'de 9'a kadar çıkartabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayar mühendisliği 1. sınıfı bitirdim 2. sınıfa başlayacağım. Malum ders seçimleri yaklaşırken üstten ders alabilme hakkım var sizce almam mantıklı mı? Normalde 6 dersim var, 3 tanr daha alma hakkım var Total'de 9'a kadar çıkartabilirim.
Gereksiz yere kasmaya gerek yok bence. Siz şu an ki derslerinize odaklanın derim ben ama yine de siz bilirsiniz.

Onu bende düşünüyorum aynı şekilde makineyim 6 kredi fazlam var üstten ders alip eğer kalirsam da bidahaki dönem tekrar alırım veya bu donem dersinden kalirsan bidahaki dönem kaldığın dersi alırsın gecikme olmaması için iyi bir şey 3.5 yıl işi biraz zor en azından benim icin.

3.5 yılda mezun olma hedefin yoksa bir anlamı yok.
açıken öyle bir hedefim yok yarım dönem fazla olsa ne değişir ki kpss ye girecek olan biri değilim sadece fikir almak istemiştim teşekkür ederim

Gereksiz yere kasmaya gerek yok bence. Siz şu an ki derslerinize odaklanın derim ben ama yine de siz bilirsiniz.
Peki sizce 2. sınıf sonunda staj yapmak mantıklı mı yoksa bunu 3. sınıf sonuna mı bırakmalı mıyım

açıken öyle bir hedefim yok yarım dönem fazla olsa ne değişir ki kpss ye girecek olan biri değilim sadece fikir almak istemiştim teşekkür ederim

Peki sizce 2. sınıf sonunda staj yapmak mantıklı mı yoksa bunu 3. sınıf sonuna mı bırakmalı mıyım
Hocam ben sadece objektif yorum yaptım. Ben bu sene hazırlığa başlayacağım bilmiyorum.

Açıken öyle bir hedefim yok yarım dönem fazla olsa ne değişir ki KPSS'ye girecek olan biri değilim sadece fikir almak istemiştim teşekkür ederim.

Peki sizce 2. sınıf sonunda staj yapmak mantıklı mı yoksa bunu 3. sınıf sonuna mı bırakmalı mıyım?

Ben şimdi yapıyorum 1. sınıf yazı Ekim'de 2. sınıfa başlayacağım okuldan okula değiştiğini sanmıyorum o yüzden söyleyeyim 20*3 toplam 60 is günü staj yapman lazım bizde şu şekilde 1-2. staji aynı firmada yapabiliyorsun ya da 2-3 ama 3 staji da aynı yerde yapamiyorsun 1-2'yi 2. sınıf yazında yaptığını farz edersek 3. sınıf yazında da 3. staji yaparsın güzel firmalar zaten 3 veya 4. sınıf istiyor sanırım mezun olur olmaz kendi yetistirdikleri elemandan memnun kalirlarsa kadroya katmak için ama bilmiyorum tercih meselesi bir sürü seçeneğin var arastir çap yan dal yapabilirsin Erasmus gideceksen onların hepsini hesaba katman lazım o kredi muhabbeti yandalda çok ise yarar mesela.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı