Bilgisayar mühendisliği zor mu?

Arda321

Hectopat
Daha fazla  
Selam. 10. sınıfa geçtim. Üniversitede bölüm olarak bilgisayar mühendisliği istiyorum. Forumdaki çoğu herkes zor diyor. Zor bir bölüm müdür? Bilgisayarları çok seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. 10. sınıfa geçtim. Üniversitede bölüm olarak bilgisayar mühendisliği istiyorum. Forumdaki çoğu herkes zor diyor. Zor bir bölüm müdür? Bilgisayarları çok seviyorum.
Bana matematik biraz dil bilgisi, biraz da bilgisayar dili bilgisi yeterlidir demişlerdi. Bende istiyorum inşallah.

Her bölümün zorluğu var. Ayrıca bilgisayar popülerlik olarak çok üst seviye de ben de isterdim ama işsiz kalır mıyım bilmem.

Her bölümün zorluğu var. Ayrıca bilgisayar popülerlik olarak çok üst seviye de ben de isterdim ama işsiz kalır mıyım bilmem.

Hocam bu konuda katılıyorum çok fazla kişi istiyor kendinizi geliştirmezseniz altta kalırsınız iş bulmanız zor olur projeler yapıp gelişmeniz lazım.

Hocam bu konuda katılıyorum çok fazla kişi istiyor kendinizi geliştirmezseniz altta kalırsınız iş bulmanız zor olur projeler yapıp gelişmeniz lazım.
Sırf bu yüzden tıp okumayı düşünüyorum.

Neye göre zor her mesleğin zorluğu var ama kıyaslarsan mühendislikler zordan kolaya makine, elektrik elektronik, bilgisayar, endüstri olarak sıralanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…