Bana matematik biraz dil bilgisi, biraz da bilgisayar dili bilgisi yeterlidir demişlerdi. Bende istiyorum inşallah.Selam. 10. sınıfa geçtim. Üniversitede bölüm olarak bilgisayar mühendisliği istiyorum. Forumdaki çoğu herkes zor diyor. Zor bir bölüm müdür? Bilgisayarları çok seviyorum.
Bana matematik biraz dil bilgisi, biraz da bilgisayar dili bilgisi yeterlidir demişlerdi. Bende istiyorum inşallah.
Her bölümün zorluğu var. Ayrıca bilgisayar popülerlik olarak çok üst seviye de ben de isterdim ama işsiz kalır mıyım bilmem.
Sırf bu yüzden tıp okumayı düşünüyorum.Hocam bu konuda katılıyorum çok fazla kişi istiyor kendinizi geliştirmezseniz altta kalırsınız iş bulmanız zor olur projeler yapıp gelişmeniz lazım.
Tabi ki, deha gibi değil. Bunu öğrenmek için bilgisayar bile aldırıyorum. Teşekkürler.Matematik öyle deha gibi bilmene gerek yok zaten ilgin falan varsa çok rahat ilerlersin başarılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.