Abiler, bazı arkadaşlar var, bilgisayarları ağır Slow Motion'da çalışıyor. Bu istemsizce oluyor onlarda ama ben bunu saçma olsa da istiyorum nasıl. Gravity ağır çekime alabilirim bilgisayarı?
Abiler, bazı arkadaşlar var, bilgisayarları ağır Slow Motion'da çalışıyor. Bu istemsizce oluyor onlarda ama ben bunu saçma olsa da istiyorum nasıl. Gravity ağır çekime alabilirim bilgisayarı?
Gravity derken? Yerden yüksekte mi tutmak istiyorsun bilgisayarı?Abiler, bazı arkadaşlar var, bilgisayarları ağır slow motionda çalışıyor. Bu istemsizce oluyor onlarda ama ben bunu saçma olsa da istiyorum nasıl. Gravity ağır çekime alabilirim bilgisayarı?
Bezmenler.. Neyse şimdi konumuz o değil.Gravity?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.