Bilgisayar nasıl ağır çekim çalıştırılır?

Emin oral

Decapat
Daha fazla  
Abiler, bazı arkadaşlar var, bilgisayarları ağır slow motionda çalışıyor. Bu istemsizce oluyor onlarda ama ben bunu saçma olsa da istiyorum nasıl. Gravity ağır çekime alabilirim bilgisayarı?

Abiler, bazı arkadaşlar var, bilgisayarları ağır Slow Motion'da çalışıyor. Bu istemsizce oluyor onlarda ama ben bunu saçma olsa da istiyorum nasıl. Gravity ağır çekime alabilirim bilgisayarı?

İnternette araştırdım yok böyle bir şey ve isteyerek yapılacağını düşünmüyorum ama yapılabilir sadece ben öyle düşünmüyorum.

Abiler, bazı arkadaşlar var, bilgisayarları ağır Slow Motion'da çalışıyor. Bu istemsizce oluyor onlarda ama ben bunu saçma olsa da istiyorum nasıl. Gravity ağır çekime alabilirim bilgisayarı?

Power butonuna basılı tutup çalıştırabilirsin.
Arkadaş marş basıp çalıştırmak istiyor herhalde.

BIOS üzerinden işlemcinin saat hızıyla oynayınca böyle saçma sapan şeyler oluşabiliyor. Bir ara saat hızını arttırarak bilgisayarı hızlandırmıştım ama bence o ayar ile oynamayın, ciddi zarar verebilme ihtimaliniz var.

Başka bir ihtimal ise monitör 144-165-240-360 Hz ise akıcılıktan size Slow Motion gibi gelmiş olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı