Çözüldü Bilgisayar nasıl bozulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

knkyay

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Merhabalar,

Elimde olan bilgisayar artık 2012 sonrası oyunların çoğunu kaldıramayacak durumda. Tek oynadığım oyun olan LoL'ü bile Max 33-34 FPS civarlarında oynuyorum.
Sorum şu, bu bilgisayarı nasıl virüsle bozabilirim? Ben yaptığımın belli olmasını istemiyorum. Ailem yeni bilgisayar alabilecek durumda fakat oyun oynadığım için almıyorlar düzgünce konuşup anlattım almaya niyetleri yok ben de hazır Online ders zamanıyken bozarsam hemen yenisini almak durumunda kalacaklar bu fırsattan yararlanmak istiyorum. Tavsiyelerinizi söylerseniz sevinirim.

Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1) CMD'ye 'format' yaz.
2) Bios güncellerken bilgisayarın üstüne su dök.
3) PC'nin kaldırabileceğinden fazla OC yap.
4) 5 Mining programını aynı anda 7/24 çalıştır.
5) Oyun oynarken PC'nin üstüne kızgın yağ dök. (Bunu yaptıktan sonra oradan hemen uzaklaş)

Bunlar senin PC'yi bozmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
Merhabalar,

Elimde olan bilgisayar artık 2012 sonrası oyunların çoğunu kaldıramayacak durumda. Tek oynadığım oyun olan LoL'ü bile Max 33-34 FPS civarlarında oynuyorum.
Sorum şu, bu bilgisayarı nasıl virüsle bozabilirim? Ben yaptığımın belli olmasını istemiyorum. Ailem yeni bilgisayar alabilecek durumda fakat oyun oynadığım için almıyorlar düzgünce konuşup anlattım almaya niyetleri yok ben de hazır Online ders zamanıyken bozarsam hemen yenisini almak durumunda kalacaklar bu fırsattan yararlanmak istiyorum. Tavsiyelerinizi söylerseniz sevinirim.

Saygılar.
Bilgisayarı yaptırmaya kalkacaklarını düşünüyorum. Yapman gereken ancak anakartı ekran kartını işlemciyi vesaire yakmak. Yoksa format atınca düzelecektir.

Hocam etik bir davranış olmadığını düşünüyorum, aynısını yaşadığım için kendim çalışıp bilgisayar almıştım. Günde 10 saat oynasam da bir şey diyemiyorlardı. Kimseden medet umma kendin çalış yap, ailen olabilir ama günü geldiğinde yine oyun oynadığın için laf edecekler.

1) CMD'ye 'format' yaz.
2) Bios güncellerken bilgisayarın üstüne su dök.
3) PC'nin kaldırabileceğinden fazla OC yap.
4) 5 Mining programını aynı anda 7/24 çalıştır.
5) Oyun oynarken PC'nin üstüne kızgın yağ dök. (Bunu yaptıktan sonra oradan hemen uzaklaş)

Bunlar senin PC'yi bozmazsa ben de bir şey bilmiyorum.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı