Bilmiyorum kanka ne olur durum ben ne yapsam diye düşünüyorum bıçakla eldiveni satıp daha iyi bıçak alınır mı? Sence yoksa 1-2 gün beklemeli miyim bıçak 900 dolar eldiven 450 dolar değerinde alacağım bıçak ise butterfly autotronic MW alırsam eğer.
Panik satış yapma, beklemek daha iyi bu tarz durumlarda ancak ayın 30'unda fiyatlar daha da düşecek. Bıçak pahalı ise zaten herkese çıkmayabiliyor, bu sebepten sayısı az olacağından sayısı da az olacağından fiyatında o kadar düşüş olacağını sanmam ancak kesin bir şey diyemem piyasa çok tuhaf bu sıralar.
En erken yarın sabah saat 10.Bıçakların banı tam ne zaman kalkacak biliyor musunuz?
Hocam sizce okuldan 4 de çıktığımda fiyatlar geri atmış olur mu?En erken yarın sabah saat 10.
Benim düşüncem fiyatlar yarın daha da düşer(satış banı kalkacak öyle üretilenlerin)ama 2. hafta geri artmaya başlar (yatırım tavsiyesi değildir)bende yarın bıçak almayı planlıyorum ama çok gerginim alsammı almasammı falan.
Hocam sizce okuldan 4 de çıktığımda fiyatlar geri atmış olur mu?
Bu hiç iyi olmadı.Gün içinde çok şey olabilir. Eğer yarın bıçak fiyatları ucuzlarsa (ki muhtemelen öyle olacak) kısa bir süre içinde ucuzları satılır pahalıları kalır. Bence o saate şu anki fiyatlarda olur yeniden bıçaklar.
Bu hiç iyi olmadı.
CS2'de kitap alınmalı mıdır? hocam burada konuşuyoruz katılın isterseniz.(yanlışlıkla kitap yazdım)1 tane bıçak için 5 kişinin cebine en az 30-40 dolar giriyor hocam. Yani diyelim yarın 100 bin tane bıçak satışa çıkacak, ve bıçak fiyatları da 30-40 dolarlara düşerse zaten bunları rahatça alabilecek 500 bin kişi olacak, bu durumdan 100 bini yararlanabilirken 400 bini bıçak alamayacak. Ya da insanlar zaten çoğu kişinin şu an parası olduğunu bildiklerinden bıçakları biraz daha ucuza satsak zaten satılır diyerek 80 dolar yerine 60-70 dolara satacak. Ben şahsen 1 saat bile sürmeden ucuz bıçak eldiven kalacağını düşünmüyorum çünkü zaten bu konuda konuşan çoğu kişinin bile şu an rahatlıkla bıçak alacak parası var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.