Bilgisayarımı Windows kısmından yani sol alttan bilgisayarımı kapat diyerek kapatıyorum. Tamamen gittikten sonra fanların işlemesi, prizin fişinden kapatıyorum. Doğru mu yapıyorum?
Bilgisayarımı Windows kısmından yani sol alttan bilgisayarımı kapat diyerek kapatıyorum. Tamamen gittikten sonra fanların işlemesi, prizin fişinden kapatıyorum. Doğru mu yapıyorum?
Bilgisayarınız yeni nesil ise direk kasanın üzerindeki tuştan kapatabilirsiniz. (Yeni nesil kasalarda genelde kasanın üzerindeki tuşa basınca Windows shutdown eylemi gerçekleşiyor.) PSU markanız kaliteli ise ve Merkezi bir yerde yaşıyorsanız şalteri indirmenize bile gerek yok.
Yoo yanlış yapıyorsun, Alt+F4 enterlayıp bırak niye uğraşıyorsun ki başlat menüsünden kapatmayla? Gerek yok şalteri falan kapatmana ek güvenlik önlemi olarak akım korumalı priz kullanabilirsin.