Arkadaşlar ben PC aldığımdan beri PC'yi önce kapatıp sonra arkadan şartelin indiririm. Sonra Power tuşuna 5 sn basıp statik elektriği alır kaptırdım bunun bir zararı var mı? Yoksa nasıl kapatılır PC zarar vermemek için?
Bilgisayarı kapatma simgesine shifte basılı tutup basınca işlemciyi falanda kapatıyordu galiba bu doğru mu yararlı mı bilmiyorum ama böyle bir bilgim var.
Arkadaşlar ben PC aldığımdan beri PC'yi önce kapatıp sonra arkadan şartelin indiririm. Sonra Power tuşuna 5 sn basıp statik elektriği alır kaptırdım bunun bir zararı var mı? Yoksa nasıl kapatılır PC zarar vermemek için?
Bilgisayarı kapatma simgesine Shift'e basılı tutup basınca işlemciyi falan da kapatıyordu galiba bu doğru mu yararlı mı bilmiyorum ama böyle bir bilgim var.
Ben de bu bilgiyi geçenlerde gördüm, Shift'e basılı tutup kapatınca driverlar falan siliniyormuş, her zaman yapılacak bir şey olmasa gerek, belki temizlikle uğraşanlar ilgilenebilir.
Ben de bu bilgiyi geçenlerde gördüm, Shift'e basılı tutup kapatınca driverlar falan siliniyormuş, her zaman yapılacak bir şey olmasa gerek, belki temizlikle uğraşanlar ilgilenebilir.
Ne driver silmesi alakası yok. Normal kapatınca işlemci tam kapanmiyor. Shift ile kapatınca işlemcinin çalışma süresi sıfırlanıyor görev yöneticisinden bakın isterseniz.
Ne driver silmesi alakası yok. Normal kapatınca işlemci tam kapanmiyor. Shift ile kapatınca işlemcinin çalışma süresi sıfırlanıyor Görev Yöneticisi'nden bakın isterseniz.
Demek benim gördüğüm yorumda fena sallamış, hatta ben tekrar sordum, tekrar yazdı driverlar siliniyor falan dedi, driverları tekrar yüklemek gereksiz iş deyip Shift'le kapatmayı düşünmedim, bilgilendirme için teşekkürler.
Ne driver silmesi alakası yok. Normal kapatınca işlemci tam kapanmiyor. Shift ile kapatınca işlemcinin çalışma süresi sıfırlanıyor görev yöneticisinden bakın isterseniz.