Bilgisayar nasıl sıfırlanır?

CarryExe

Hectopat
Yer
İsviçre
Daha fazla  
Bilgisayarım sesinde problem olduğu için sıfırlayacağım. Nasıl sıfırlamalıyım? Bir sürü uygulama ve dosya var bunları nasıl yedekleyebilirim? Windows 10 lisansım gider mi? İlk defa kendim sıfırlayacağım için bilmiyorum.

Ayarlara gir, sistem geri yüklemeden direkt sıfırla.

Bilgisayarınızın sesinde problem var diye direkt sıfırlamanız doğru değil. Problem üzerine uğraştınız mı? Ne gibi problemler yaşıyorsunuz?

Ses sorununu çözmeyi denedin mi? Direkt formata karar vermişsin.

Bilgisayarınızın sesinde problem var diye direkt sıfırlamanız doğru değil. Problem üzerine uğraştınız mı? Ne gibi problemler yaşıyorsunuz?
Problem ile yaklaşık 2 haftadır uğraşıyorum konu açmadığım forum kalmadı neredeyse ama bir çözüm bulamadım. En son sıfırlamayı düşündüm.

Öncelikle sürücüleri güncelleyin. Ayarlardan sıfırlama yaparsınız olmazsa. Ama tavsiyem temiz kurulumdur.

Lisanslı ofis uygulamaları falan var. Oyunlar ve başak uygulamaları tekrar yüklerim ama onların gitmesinden endişeliyim. Tam bilmiyorum.

Dediğim gibi gitmiyor diye biliyorum. Bende sıfırlamıştım bende gitmedi. (Windows lisansım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…