Bilgisayar nasıl sıfırlanır?

Eğer Ayarlar üzerinden sıfırlarsanız OEM ürünler kurulumdan sonra geri gelecektir hocam, USB' den format atacaksanız gelmez. Office lisans keyini biliyorsan Microsoft Hesabı' na bağla, formattan sonra hesabı ve keyi girersin.

Lisanslı ofis uygulamaları falan var. Oyunlar ve başak uygulamaları tekrar yüklerim ama onların gitmesinden endişeliyim. Tam bilmiyorum
Yanlış hatırlamıyorsam klasör şeklindeki dosyalarınız gitmiyor fakat oyunlar vs. hepsi siliniyor diye hatırlıyorum. Programlar da dahil. Ayrıca dosya koruyarak sıfırlama yaparsanız herhangi bir Windows ürün anahtarı falan istemeyecek mevcut Windows lisansınızla kullanmaya devam edeceksiniz.

O zaman attığınız linkten bakarak sıfırlayacağım. İnşallah ofis uygulamaları gitmez. Peki format farklı bir şey mi?

Format atmak daha iyi oluyor o zaman ama format atınca uygulamalar gidiyor galiba. Kararsız kaldım biraz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı