M Musa0_0 Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #51 50 MB olarak gösteriyor d diskini normalde 460gb TeamOFMind dedi: Disk yönetimi fotoğrafı alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... ..... Dosya Ekleri IMG_20250807_235716.jpg 310 KB · Görüntüleme: 11
50 MB olarak gösteriyor d diskini normalde 460gb TeamOFMind dedi: Disk yönetimi fotoğrafı alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... .....
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.026 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #52 Musa0_0 dedi: 50 MB olarak gösteriyor d diskini normalde 460gb ..... Genişletmek için tıkla... D, kurulum için kullandığınız ortam diski mi? Evet o disk silinmiş, ama 500 GB'lik disk de fazlaymış.
Musa0_0 dedi: 50 MB olarak gösteriyor d diskini normalde 460gb ..... Genişletmek için tıkla... D, kurulum için kullandığınız ortam diski mi? Evet o disk silinmiş, ama 500 GB'lik disk de fazlaymış.
M Musa0_0 Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #53 TeamOFMind dedi: D, kurulum için kullandığınız ortam diski mi? Evet o disk silinmiş, ama 500 GB'lik disk de fazlaymış. Genişletmek için tıkla... ortam diski ne bilmiyom ama c ye kuruluydu ve c ye kurmaya calistim ben bicimlendirip sonrada sen disk 0 deyince böyle birşey oldu galiba bilmiyorum
TeamOFMind dedi: D, kurulum için kullandığınız ortam diski mi? Evet o disk silinmiş, ama 500 GB'lik disk de fazlaymış. Genişletmek için tıkla... ortam diski ne bilmiyom ama c ye kuruluydu ve c ye kurmaya calistim ben bicimlendirip sonrada sen disk 0 deyince böyle birşey oldu galiba bilmiyorum
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.026 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #54 Musa0_0 dedi: ortam diski ne bilmiyom ama c ye kuruluydu ve c ye kurmaya calistim ben bicimlendirip sonrada sen disk 0 deyince böyle birşey oldu galiba bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Rufuslanan disk kısaca bu 500 GB'lik vatandaş mı?
Musa0_0 dedi: ortam diski ne bilmiyom ama c ye kuruluydu ve c ye kurmaya calistim ben bicimlendirip sonrada sen disk 0 deyince böyle birşey oldu galiba bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Rufuslanan disk kısaca bu 500 GB'lik vatandaş mı?
M Musa0_0 Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #55 USB ye rufusla win 10 format yüklemiştim TeamOFMind dedi: Rufuslanan disk kısaca bu 500 GB'lik vatandaş mı? Genişletmek için tıkla...
USB ye rufusla win 10 format yüklemiştim TeamOFMind dedi: Rufuslanan disk kısaca bu 500 GB'lik vatandaş mı? Genişletmek için tıkla...
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.026 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #56 TeamOFMind dedi: Rufuslanan disk kısaca bu 500 GB'lik vatandaş mı? Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse diski yeniden Rufuslayıp aynı işlemi sel disk 1 ile gerçekleştirmelisin ama dediğiniz gibi list disk demeniz daha sağlıklı olur.
TeamOFMind dedi: Rufuslanan disk kısaca bu 500 GB'lik vatandaş mı? Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse diski yeniden Rufuslayıp aynı işlemi sel disk 1 ile gerçekleştirmelisin ama dediğiniz gibi list disk demeniz daha sağlıklı olur.
M Musa0_0 Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #57 TeamOFMind dedi: Eğer öyleyse diski yeniden rufuslayıp aynı işlemi sel disk 1 ile gerçekleştirmelisin ama dediğiniz gibi list disk demeniz daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Diski nasıl rufuslayacagim şimdi ne yapacağım anlamadim.
TeamOFMind dedi: Eğer öyleyse diski yeniden rufuslayıp aynı işlemi sel disk 1 ile gerçekleştirmelisin ama dediğiniz gibi list disk demeniz daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Diski nasıl rufuslayacagim şimdi ne yapacağım anlamadim.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.026 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #58 Musa0_0 dedi: Diski nasıl rufuslayacagim şimdi ne yapacağım anlamadim. Genişletmek için tıkla... Aynı işlemi tekrarlayacaksın. (Disk çıkarma vs. hariç). Daha sonra list disk ve sel disk komutlarını kullanacaksın.
Musa0_0 dedi: Diski nasıl rufuslayacagim şimdi ne yapacağım anlamadim. Genişletmek için tıkla... Aynı işlemi tekrarlayacaksın. (Disk çıkarma vs. hariç). Daha sonra list disk ve sel disk komutlarını kullanacaksın.
M Musa0_0 Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #59 TeamOFMind dedi: Aynı işlemi tekrarlayacaksın. (disk çıkarma vs. hariç). Daha sonra list disk ve sel disk komutlarını kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Hangi işlemi CMD ile diskpart şeyimi.
TeamOFMind dedi: Aynı işlemi tekrarlayacaksın. (disk çıkarma vs. hariç). Daha sonra list disk ve sel disk komutlarını kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Hangi işlemi CMD ile diskpart şeyimi.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 2.026 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #60 Musa0_0 dedi: Hangi işlemi CMD ile diskpart şeyimi. Genişletmek için tıkla... Evet.