Bilgisayar nasıl sıfırlanır?

Yaptım disk list kısmında 465 GB olarak gözüküyordu şimdi bu bilgisayarda disk görülmüyor yeniden baslatayim mi yoksa direkt SSD'yi cikartip tekrar format kisminami geleyim.

Yaptım disk list kısmında 465 GB olarak gözüküyordu şimdi bu bilgisayarda disk görülmüyor yeniden baslatayim mi yoksa direkt SSD'yi cikartip tekrar format kisminami geleyim.

Format yerinde C diskinemi sel disk komutunu kullanayim.

Bilgisayarı bir yeniden başlat, olmazsa tüm işlemi baştan yap.

Format yerinde C diskinemi sel disk komutunu kullanayim.

Format atacağın disk C: ise, evet.

Bastım hiçbir şey olmadı disk 0 için ayrılmamış yazıyor tekrar yeniden baslatayim mi yoksa başka bir şey mi yapmalıyım.

Siz şu an neredesiniz?

🏠 Disk yönetiminde.

önceden birkere daha ayrılmamış olarak gözüküyordu CMD de kod ile çözmüştük galiba tam hatırlamıyorum yine öyle olabilir

yeniden başlattım şuan disk yönetiminde d diski gözükmüyor

disk part kısmındada gözükmüyor d diski

Son düzenleme:
🏠 Disk yönetiminde.

önceden birkere daha ayrılmamış olarak gözüküyordu CMD de kod ile çözmüştük galiba tam hatırlamıyorum yine öyle olabilir

yeniden başlattım şuan disk yönetiminde d diski gözükmüyor

disk part kısmındada gözükmüyor d diski

Kurulumda gözüküyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı