Bilgisayar nasıl tamamen temizlenir ve hızlandırılır?

Sujoane

Hectopat
İyi akşamlar. Bilgisayardan pek anlamıyorum. İndirdiğim dosyalardan yavaşladı. Türkçe yamalar daha birçok dosya bunları programlı veya programsız temizleyip hızlandırma şansım var mı acaba? Format atılmış gibi her şey eski ayarlarında mesela. GTA 5 Türkçe yama indiriyorum, dosya notlarından açılıyor veya Adobe dosyasıyla açılıyor. Dosyayı bilgisayara kurmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

İyi akşamlar. Bilgisayardan pek anlamıyorum. İndirdiğim dosyalardan yavaşladı. Türkçe yamalar daha birçok dosya bunları programlı veya programsız temizleyip hızlandırma şansım var mı acaba? Format atılmış gibi her şey eski ayarlarında mesela. GTA 5 Türkçe yama indiriyorum, dosya notlarından açılıyor veya Adobe dosyasıyla açılıyor. Dosyayı bilgisayara kurmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Öncelikle hiç bilmediğinizi düşünerek sizi şuraya yönlendiriyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece dosya silme ve sürücü güncelleştirme işlemi sorunuzla alakalı ama oyun ayarlarınada bakabilirsiniz.

Türkçe yamayı hangi siteden indirdiniz? Ayrıca bilgisayarı en temiz şekilde temizlemenin yolu güzel bir format ve donanımların temizliği.

Kaspersky kurup virüs taraması yaptırın, SSD alın, eğer fazla bilgisayardan anlamıyorsanız termal marcun sürün, tozları alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı