Merhaba, benim isteğim bilgisayarımın 2 SSD sinin de 0 GB olması. İlk başta bilgisayarı açarken bana 2 tane Windows geliyor Dual boot kullananlar bilir kullanmadığım Windows'a bastığım zaman ise Windows yükleyin diyor.
Merhaba, benim isteğim bilgisayarımın 2 SSD sinin de 0 GB olması. İlk başta bilgisayarı açarken bana 2 tane Windows geliyor Dual boot kullananlar bilir kullanmadığım Windows'a bastığım zaman ise Windows yükleyin diyor.
Başka yönetemi olabilir ben şu şekilde yapmıştım;
İlk önce normal format atar gibi format flash hazırladım.
Sonra bilgisayara takıp özel gelişmiş kısmına geldiğimizde disk seçme yerinde diskimi siliyordum sonra ise flash çekip iptal deyip bilgisayar kapatıyordum ve disk sıfırlanmış oluyordu.
Anladığım kadarıyla siz Windows Dual boot u silmek istiyorsunuz?
Windows'un kurulu olduğu diskteki tüm bölümleri silip tekrar kurulum yaparsanız bu silinecektir.
Kurulum yapmadığınız ikinci diski kurulum esnasında bilgisayardan sökün kurulum bitince takın.
Eğer uğraşamam derseniz bootmrg dosyasını düzenlemeyide deneyebilirsiniz.
FreeDOS basli basina bir isletim sistemi dostum, eger diske bir isletim sistemi yuklenmez ise FreeDOS olmaz. Isletim sistemsiz bir PC olur ve PC her boot ettiginde BIOS'a girer.