Bilgisayar nasıl taşınmalı?

Ekran kartını ve eğer varsa kule tipi soğutmanı sök onlar yolda sallanabileceği için zarar gelebilir.

Harddisk,Ekran Kartı gibi bileşenleri varsa söküp kutusunda muhafaza edip mümkünse yanınızda götürün darbe sarsılma ezilme gibi durumlarda ağır sonuçları olabilecek bileşenler.

Bence ekran kartını %100 sökün. Geçenlerde kasayı biyere götürüyordum arabanın bagajındaydı ve yataydı ama gittiğim yerde bide baktım ekran kartı sallanıyordu kasanın içinde ama bişe olmamıştı o yüzden sökün bence.

Ustam hiçbir sorun olmaz 1km falan yol değil. 180 km götürdüm bilgisayarı ekran kartını sökmeden. Kasayı yan yatırıp ekran kartı havaya bakacak şekilde koyduğun zaman 0 sıkıntı. Eğer aracı sen kullanmıyorsan kasanın kapağını sökersin ekran kartını hafifçe tutman yeterli.

500 Mt yolda bagaja koyduğum kasa kasisten sert geçmem den kaynaklı 3 parça olarak topladım,
Ön kapak kırıldı, Ekran kartı yerinden çıkmış %100 sağlık mekanik diskim %70e düştü hayırlı yolculuklar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı