Bilgisayar ne zaman toplanmalı?

BadNai

Hectopat
Bir sistem toplayacağım ve aldıktan sonra indirim görmek canımı sıkar. Sizce bu ay sonu bayramda veya bildiğiniz bir tarihte indirim olur mu?

Ben de bu aralar bir sistem toplamayı düşünüyorum lakin bayramda az da olsa bazı ürünlere indirim gelebileceğini düşündüğüm için beklemedeyim .

Bir sistem toplayacağım ve aldıktan sonra indirim görmek canımı sıkar. Sizce bu ay sonu bayramda veya bildiğiniz bir tarihte indirim olur mu?
Her cuma İnceHesap Gaming Gecesi oluyor, İtopya hafta sonu indirimi oluyor. Bence her cuma indirimlere bakın ve indirime giren parçalarla birkaç hafta içinde sistemi toplayın.

RX590'ın 1300TL ye +1 oyun ile satıldığını gören bu gözler hiç bu piyasada PC toplar mı? Aciliyeti yoksa Kara Cuma'ya kadar bekle o zamana kadar en azından eski fiyatların 40-50TL yakınına gelsin o zaman toplarsın şimdi çığırından çıktı. SU800 512GB SSD yi son anda yırttım 150TL zamlanmış.

En fazla bu ay sonuna kadar bekleyebilirim. O zaman Gaming geceleri ve hafta sonu indirimlerine bakarak bayramı bekleyeceğiz. Son olarak bayramda bitiricez bu işi.

Geçtiğimiz yıl başında toplamayı düşünüyordum dolar düşer belki diye vazgeçtim. Ozamanlar 5,60 civarıydı pişman oldum sistemi yenilemediğime şuan daha pahalı bir şekilde sistemi topladım 2 hafta önce. Hepsiburada'yı takip et güzel indirimleri oluyor özellikle kendi sattığı ürünlerde

Geçen hafta Hepsiburada'da KDV indirimi vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…