Bilgisayar ne zaman toplanmalı?

İşin püf noktası ;
eğer beklersen hiç toplayamazsın.

Kesinlikle katılıyorum. Hiç unutmayacağım: Lenovo D24f-10 23.6 monitörümü, 900 TL altında bir fiyata almıştım. Şimdi 144 Hz monitörlerin fiyatlarındaki gelinen durum ortada... Karar verip almak en iyisi.

Tavsiyem cuma akşamları düzenlenen "Gaming gecesi" etkinliğine bakmanız yönünde. Şimdi sitenin ismini vermiyorum reklam olur belki yasaktır diye. Önümüzdeki cuma için saat kurup ihtiyaçlarınızın çoğunu oradan alabilirsiniz.
Yukarıda bazı arkadaşların da dediği gibi hiçbir zaman fiyatlar düşmeyecek her zaman artarak gitti bundan sonrada böyle olacak, elinizi ne kadar çabuk tutsanız kardır.

Bir sistem toplayacağım ve aldıktan sonra indirim görmek canımı sıkar. Sizce bu ay sonu bayramda veya bildiğiniz bir tarihte indirim olur mu?
Yakında yeni ekran kartları çıkacak. Belki fiyatlar gerileyebilir.

Tavsiyem cuma akşamları düzenlenen "Gaming gecesi" etkinliğine bakmanız yönünde. Şimdi sitenin ismini vermiyorum reklam olur belki yasaktır diye. Önümüzdeki cuma için saat kurup ihtiyaçlarınızın çoğunu oradan alabilirsiniz.
Yukarıda bazı arkadaşların da dediği gibi hiçbir zaman fiyatlar düşmeyecek her zaman artarak gitti bundan sonrada böyle olacak, elinizi ne kadar çabuk tutsanız kardır.
Akakçe den bakarak tüm indirimleri görebilirmiyim istediğim parçalarda ?

İtopya düzeldi mi bilmiyorum ama mağaza dışında alınmaz. Mağazaya gidecekseniz alın, sonra pişman olursunuz.
Mağazaya kesinlikle gitme dostum tam bir rezillik ıtopya mağazası tam 4 kere gittim yaz sıcağında stok YOK internette gördüğün 50 kasadan 1 tanesi var sadece ve internetteki hazır sistemler mağazada yok kada stoğu çok kötü 6 tane seçenek var oda ellerinde olursa ben gittim 6k sistem toplayacağım bana 400tl lik powerboost kasa öneriyor psu li rezillik işlemci stokları ve ekran karti stokları mağazada yok internet sitelerinden al alacaksan magazaya gidip kendini yorma zaten 1 saat 45 dakika sira bekledim icerde en fazla 6 kisi olabiliyor virüsten dolayı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı