Bilgisayar Ne Zaman Toplanmalı?

Uçuşların açılmasını vs bekle temmuz başı gibi toplanabilir bana kalırsa dövizin bu kadar fırlaması geçicidir ülke durma noktasına geldi.
 
Para hazır desem şimdi mi yoksa bayramdaki indirimleri mi beklemeli.
 
En azından corona bitip piyasanın düzelmesini bekle illa topluyacağım diyorsan İncehesap Gaming gecelerinde uygun fiyatlar oluyor öyle topla bence ben öyle yapacağım ekran kartımı.
 
Dolar düşmeden o iş zor. Ocak ayın da topladığım kasa 7 bin TL idi şu an tekrardan bakıp topladım, 9.500 10 bin TL olmuş. Tabi bütçen varsa, takılmazsan her zaman toplanır.

3100 TL'ye RX 580'li sistem topladım. Sonrasında üstüne eklemeler yaptım. Bana maliyeti 4100 TL oldu toplamda. Şu an parçaların sıfırı toplamı 5600 TL ediyor. Artık biraz daha üst seviye PC toplayı dolara göre döneminde satan ufak çaplı yatırımcılar bile var.
 
Düşundüğum sistem hazır olabilir veya toplayabilirim. 1660 Super'li bir sistem alacağım ama.
 
Korona virüs bittikten sonra dolarda düşüş olucak o zaman tam zamanı.Zaten şuan çoğu yer kapalı yada internetten sipariş versen 1 ayda anca gelir bu zamanda.Kitaplar bile 2 haftada geliyor.Allah bilir bilgisayarı toplaması faturanlandırması kargolanması derken 1 ayı bulur.Normal bir zamanda bile İtopyadan 20 günde kargolanmışdı bana.
 
Valla şu an pek önermem. Çünkü dolar yükseldi, virüs yüzünden her şeye zam geldi. Bende toplayacağım ancak 3-4 ay falan bekleyeceğim, eğer virüs geçerse toplayacağım. Dolar falanda düşer o zamanlar. Sana da böyle yapmanı öneririm.
 
Geçen senede dolar 7 liraya kadar çıktı ama yaz ortasına doğru tekrar 5.27'ye düşmüştü. Umarım bu sene daha direk yazın başında düşer dolar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…