Bilgisayar Ne Zaman Toplanmalı?

Dolar düşmeden o iş zor. Ocak ayın da topladığım kasa 7 bin TL idi şu an tekrardan bakıp topladım, 9.500 10 bin TL olmuş. Tabi bütçen varsa, takılmazsan her zaman toplanır.

3100 TL'ye RX 580'li sistem topladım. Sonrasında üstüne eklemeler yaptım. Bana maliyeti 4100 TL oldu toplamda. Şu an parçaların sıfırı toplamı 5600 TL ediyor. Artık biraz daha üst seviye PC toplayı dolara göre döneminde satan ufak çaplı yatırımcılar bile var.
 
Korona virüs bittikten sonra dolarda düşüş olucak o zaman tam zamanı.Zaten şuan çoğu yer kapalı yada internetten sipariş versen 1 ayda anca gelir bu zamanda.Kitaplar bile 2 haftada geliyor.Allah bilir bilgisayarı toplaması faturanlandırması kargolanması derken 1 ayı bulur.Normal bir zamanda bile İtopyadan 20 günde kargolanmışdı bana.
 
Geçen senede dolar 7 liraya kadar çıktı ama yaz ortasına doğru tekrar 5.27'ye düşmüştü. Umarım bu sene daha direk yazın başında düşer dolar.
 
Doların bundan sonra 6.75 seviyelerinden daha fazla düşeceğini sanmıyorum. Global piyasa normale döndüğü zaman toplanmalı yani en az 4 ay var bana göre.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı