Laces Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Bilgisayar nereden alınır?
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 26 Temmuz 2022 #2 Laces dedi: Bilgisayar nereden alınır? Genişletmek için tıkla... Gaming.gen, itopya, sinerji, gamegaraj, incehesap gibi sitelerden alabilirsin hepsi güvenilirdir.
Laces dedi: Bilgisayar nereden alınır? Genişletmek için tıkla... Gaming.gen, itopya, sinerji, gamegaraj, incehesap gibi sitelerden alabilirsin hepsi güvenilirdir.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 75 Yer Ankara 26 Temmuz 2022 #3 Vatan Bilgisayar, Teknosa, Mediamarkt, Hepsiburada ve Amazon gibi yerlerden. Maestro2506 dedi: Gaming.gen, itopya, sinerji, gamegaraj, incehesap gibi sitelerden alabilirsin hepsi güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Şunlar satın alım sonrasında zorluk çıkarsın da gör ne oluyor, özellikle birkaçı kesin sorun çıkarır ama marka hedef göstermek istemiyorum.
Vatan Bilgisayar, Teknosa, Mediamarkt, Hepsiburada ve Amazon gibi yerlerden. Maestro2506 dedi: Gaming.gen, itopya, sinerji, gamegaraj, incehesap gibi sitelerden alabilirsin hepsi güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Şunlar satın alım sonrasında zorluk çıkarsın da gör ne oluyor, özellikle birkaçı kesin sorun çıkarır ama marka hedef göstermek istemiyorum.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 26 Temmuz 2022 #4 Hocam biraz genel soru olmuş. İnternet üzerinden alınacak çok fazla yer var alırken etbis e kayıtlı olduğuna ve yorumlarının güzel olduğu site ve satıcılardan alabilirsin.
Hocam biraz genel soru olmuş. İnternet üzerinden alınacak çok fazla yer var alırken etbis e kayıtlı olduğuna ve yorumlarının güzel olduğu site ve satıcılardan alabilirsin.
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #5 B 52 Stratofortress dedi: Vatan Bilgisayar, Teknosa, Mediamarkt, Hepsiburada ve Amazon gibi yerlerden. Genişletmek için tıkla... Vatan ve Teknosa'dan mümkünse almayın. Garantisi var ayağına gereksiz pahalıya satıyorlar.
B 52 Stratofortress dedi: Vatan Bilgisayar, Teknosa, Mediamarkt, Hepsiburada ve Amazon gibi yerlerden. Genişletmek için tıkla... Vatan ve Teknosa'dan mümkünse almayın. Garantisi var ayağına gereksiz pahalıya satıyorlar.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 26 Temmuz 2022 #6 unknown11212 dedi: Vatan ve Teknosa'dan mümkünse almayın. Garantisi var ayağına gereksiz pahalıya satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Vatanı bende tavsiye etmiyorum.
unknown11212 dedi: Vatan ve Teknosa'dan mümkünse almayın. Garantisi var ayağına gereksiz pahalıya satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Vatanı bende tavsiye etmiyorum.
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 26 Temmuz 2022 #7 B 52 Stratofortress dedi: Vatan Bilgisayar, Teknosa, Mediamarkt, Hepsiburada ve Amazon gibi yerlerden. Şunlar satın alım sonrasında zorluk çıkarsın da gör ne oluyor, özellikle birkaçı kesin sorun çıkarır ama marka hedef göstermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorun çıkarabilir? Arkadaşıma, kuzenime, kendime bir sürü sistem topladık. Çoğu tercih eden kişi de memnun kalmış?
B 52 Stratofortress dedi: Vatan Bilgisayar, Teknosa, Mediamarkt, Hepsiburada ve Amazon gibi yerlerden. Şunlar satın alım sonrasında zorluk çıkarsın da gör ne oluyor, özellikle birkaçı kesin sorun çıkarır ama marka hedef göstermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorun çıkarabilir? Arkadaşıma, kuzenime, kendime bir sürü sistem topladık. Çoğu tercih eden kişi de memnun kalmış?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 75 Yer Ankara 26 Temmuz 2022 #8 unknown11212 dedi: Vatan ve Teknosa'dan mümkünse almayın. Garantisi var ayağına gereksiz pahalıya satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ara sıra indirim yapıyorlar, geçenlerde Vatan'da ROG Strix RTX 3080 12G 16.000 TL'ye satıldı.
unknown11212 dedi: Vatan ve Teknosa'dan mümkünse almayın. Garantisi var ayağına gereksiz pahalıya satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ara sıra indirim yapıyorlar, geçenlerde Vatan'da ROG Strix RTX 3080 12G 16.000 TL'ye satıldı.
S SageMaine Centipat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #9 B 52 Stratofortress dedi: Vatan Bilgisayar, Teknosa, Mediamarkt, Hepsiburada ve Amazon gibi yerlerden. Şunlar satın alım sonrasında zorluk çıkarsın da gör ne oluyor, özellikle birkaçı kesin sorun çıkarır ama marka hedef göstermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sinerji biraz sıkıntılı teslimat süresi konusunda ama sağlam ulaşıyor ürün eline.
B 52 Stratofortress dedi: Vatan Bilgisayar, Teknosa, Mediamarkt, Hepsiburada ve Amazon gibi yerlerden. Şunlar satın alım sonrasında zorluk çıkarsın da gör ne oluyor, özellikle birkaçı kesin sorun çıkarır ama marka hedef göstermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sinerji biraz sıkıntılı teslimat süresi konusunda ama sağlam ulaşıyor ürün eline.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 75 Yer Ankara 26 Temmuz 2022 #10 Maestro2506 dedi: Ne gibi bir sorun çıkarabilir? Arkadaşıma, kuzenime, kendime bir sürü sistem topladık. Çoğu tercih eden kişi de memnun kalmış? Genişletmek için tıkla... Siz o güvenilir firmaları bi' araştırın en iyisi.
Maestro2506 dedi: Ne gibi bir sorun çıkarabilir? Arkadaşıma, kuzenime, kendime bir sürü sistem topladık. Çoğu tercih eden kişi de memnun kalmış? Genişletmek için tıkla... Siz o güvenilir firmaları bi' araştırın en iyisi.