Bilgisayar nereden alınır?

Arkadaşlar bilgisayar toplayacağım veya alacağım. Bilgisayar aldıktan sonra garanti süresi bitince ücretli bile olsa temizlik ve bakım yapmıyor hiçbir firma bu konuda tek yardımcı olan GameGaraj'ı gördüm, fikriniz nedir?

Vatan Bilgisayar kazık olmasa iyi güvenilirler ama bayağı isterseniz montajda onlara götürebilirsiniz toplama için İtopya belki olabilir ama vatan kazık olsa da biraz sağlıklı bence ben öyle yaptım ve makinem bayağı iyi ve sağlam vatanın malları sağlam belki ondan biraz fazla fiyata satıyorlar bilmiyorum ama kaliteliler.

Sorunun cevabı GameGaraj'dır. 2 bilgisayar alındı bir sorun çıkmadı. Bilgisayarı alalı 3 yıl oldu hala canlı desteklerine baglanıp ihtiyacım olan soruyu sorarım ve yardımcı olurlar en saçma soru olsa bile üyelikle filan uğraşmaya da gerek yok. Teknik arızası olmadıgı icin teknik arızalı herhangi bir sorum görüşüm olmadı. Bilgisayar parçalarını tek tek toplayacağım dersen öyle bir hizmet yapıyorlar mı bilmiyorum benim bildiğim hazır bilgisayarları ücretsiz montajlayarak satarlar. Belki kendi başına parça alıp da montajlayabilirler bir fikrim yok canlı desteklerine gün içinde sorursan yardımcı olurlar.

Sorunun cevabı GameGaraj'dır. 2 bilgisayar alındı bir sorun çıkmadı. Bilgisayarı alalı 3 yıl oldu hala canlı desteklerine baglanıp ihtiyacım olan soruyu sorarım ve yardımcı olurlar en saçma soru olsa bile üyelikle filan uğraşmaya da gerek yok. Teknik arızası olmadıgı icin teknik arızalı herhangi bir sorum görüşüm olmadı. Bilgisayar parçalarını tek tek toplayacağım dersen öyle bir hizmet yapıyorlar mı bilmiyorum benim bildiğim hazır bilgisayarları ücretsiz montajlayarak satarlar. Belki kendi başına parça alıp da montajlayabilirler bir fikrim yok canlı desteklerine gün içinde sorursan yardımcı olurlar.

GameGaraj her zaman yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı