Bilgisayar nereden alınır?

Mugen1995

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle iyi Sosyaller dilerim. Oyun oynamak ve bazı programları kullanmak için 30K-60K arası bir bilgisayar almak istiyorum ama bu konularda çok fazla bilgi sahibi değilim. İnternet üzerinden gördüğüm bazı sitelerede pek güvenemedim ve bilgisayar toplama ile ilgili bildiğim pek bir şey de yok. Yardımcı olabilecek bilgili arkadaşlar var ise çok güzel olur.

İnternet üzerinde gördüğünüz siteler hangileri?

Selam, ben Sinerji üzerinden almıştım sapasağlam her şey tam ve güzel geldi. Tek sorun 1 hafta sürdü kurulup kargoya verilmesi insan sabırsızlanıyor.

Bilindik belli başlı 3-4 tane site var hocam zaten, ben Gaming Gen TR'den almıştım sorun yaşamadım memnunum.

Arkadaşlar öncelikle iyi sosyaller dilerim. Oyun oynamak ve bazı programları kullanmak için 30K-60K arası bir bilgisayar almak istiyorum ama bu konularda çok fazla bilgi sahibi değilim. İnternet üzerinden gördüğüm bazı sitelerede pek güvenemedim ve bilgisayar toplama ile ilgili bildiğim pek bir şey de yok. Yardımcı olabilecek bilgili arkadaşlar var ise çok güzel olur.

Sinerji'den almıştım bende oradan alabilirsin İtopya'dan alabilirsin Gaming gen tryede bakabilirsin.

İnternet üzerinde gördüğünüz siteler hangileri?
Çoğu yukardaki arkadaşların bahsettiği siteler. Bazı forumlarda itopya dan almayın diyenler vardı fiyat açısından. Galiba biraz şişiriyorlarmış fiyatları.
Öyle bir bütçede ben parça parça toplardım Akakçe üzerinden. Eğer hazır sistem almak gibi bir amacın varsa Sinerji ve teblion biraz daha F/P denilebilir.
Bilgisayar toplama hakkında çok bi bilgim yok maalesef denedim ama yapamadım. rtx4060 ti ile 4070 ti arasında ki farkı söyleyemediğim için en iyisinin hazır almak olduğunu düşündüm.

@Mugen1995, elbette ki bir siteye bağlı kalmak doğru olmaz. Her yerden fiyat karşılaştırması yapacaksınız.

Masaüstü PC markası olarak Exper markasını düşünebilirsiniz, 1998'de satın aldığım ilk masaüstü PC'im bu markaydı. (1200 dolar idi) Satın almadan önce ayni modelin veya sistemin fiyat karşılaştırmasını değişik satıcılar arasından mutlaka yapın. Ama toplayacaksanız eğer Teknobiyotik markası oldukça güvenilirdir. Kolay gelsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle iyi Sosyaller dilerim. Oyun oynamak ve bazı programları kullanmak için 30K-60K arası bir bilgisayar almak istiyorum ama bu konularda çok fazla bilgi sahibi değilim. İnternet üzerinden gördüğüm bazı sitelerede pek güvenemedim ve bilgisayar toplama ile ilgili bildiğim pek bir şey de yok. Yardımcı olabilecek bilgili arkadaşlar var ise çok güzel olur.

İtopya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı