Delta GPS-750fb 80 Platinum güç kaynağından ses geliyor

tanerkmez

Hectopat
Daha fazla  
Sıfır Delta marka güç kaynağı aldım montajını yaptım ama oyun vs açınca yüke binince bir tiz sesi geliyor, bu ses normal mi? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Geri mi iade edeyim yoksa garantiye mi yollasam? Daha önce bu sistem için 500W kullanıyordum, yeterli gelmeme durumu olmasin diye değiştirdim. Buradan F/P olarak birkaç arkadaş önerdi bu PSU'yu.

RTX 3060 Ti.
R5 5600.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

32 GB RAM.

Sistemim bu şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aşırı derecede çok geliyor ince bir ses fan sesini geçiyor sesi bir arıza durumu mu peki.
Bir arıza durumu değil. Çok rahatsız ediyorsa iade etmekten veya değişim yapmaktan başka bir seçenek kalmıyor. Coil whine tamamen şans işidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aşırı derecede çok geliyor ince bir ses fan sesini geciyor sesi bir arıza durumu mu peki.

Fandan gelmediğine emin misiniz? Sanki rulman sesi gibi geliyor. Coil whine ise zararı yok.

1764923077107.png

Hocam fandan değil büyük ihtimalle yüke binince ince bir ses geliyor FurMark açtım ses geldi kapatır kapatmaz aninda ses kesildi.
O zaman Coil whine'dır. Çok rahatsız oluyorsanız yollayın gitsin. Olmuyorsanız sisteme zararı veyahut etkisi yok.

Sağ olun hocam firma ile görüştüm iade istediler iade edeceğim artık baska PSU bakacağım uygun bulmak da zor şimdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı