Bilgisayar nereden alınmalı?

HAYROO

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir bilgisayar alamayı düşünüyorum ancak nereden alsam kararsız kaldım. Sizce internetten almak güvenilir mi? Bir de alacaksam nereden almalıyım?

Aklımdaki sistem 12400F 3060 Ti'lı 1 TB M.2 SSD olan bir sistem.

Güvenilir bir siteden alacaktım, stok bitti. Araştırdım, benzerini bulamadım tam olarak. Ve forumdaki bir arkadaş sayesinde, parça parça ayrı sitelerden aldım, daha uyguna geldi.

Burada bütçenizle veya istediğiniz sistemi belirterek konu açarsanız arkadaşlar linkleriyle beraber ürünleri atar. Böylece hem birazcık daha uygun fiyata istediğiniz sistemi toplamış olursunuz, hem de güvenilir yerlerden satın almış olursunuz.

Piyasada zaten çok geniş bir firma yelpazesi yok güvenilirlik anlamında. Burada sürekli sözü edilen belli başlı yerleri tercih ettiğiniz sürece sorun yaşayacağınızı sanmıyorum hem bizzat, hem de online alımlarda.

Arkadaşlar yeni bir bilgisayar alamayı düşünüyorum ancak nereden alsam kararsız kaldım. Sizce internetten almak güvenilir mi? Bir de alacaksam nereden almalıyım?

Aklımdaki sistem 12400F 3060 Ti'lı 1 TB M.2 SSD olan bir sistem.
Güvenilir siteler arasından en düşük fiyatlı olanı araştırıp alın derim. Akakçe gibi siteleri kullanabilirsiniz eğer hazır sistem almayacaksanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı