Bilgisayar nereden satılır?

emonachi

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben şimdi bilgisayarımı satmak istiyorum ama Letgo ve sahibinden adam akıllı alıcı bulamıyorum, bulduklarım da genelde ölücü kesim oluyor. Bu forumda satma şansım var mı? Varsa nereden konu oluşturuluyor? Bir de aklına Letgo ve sahibinden dışında satabileceğim site ve forum tarzı yerleri önerebilir misiniz? İyi günler dilerim herkese.

Sosyal'in ikinci el kategorisinde satış yapmak için en az 100 mesaja ve 1 aylık üyeliğe sahip olmalısınız. Ay tutuyor, eğer (boş olmamak kaydıyla) 12 tane daha mesaj yazarsanız satış yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Buradan satabilirsiniz ama bazı şartlar var.

Hocam evet hocam. Ha gayret. 12 mesaj daha yaz.

Forumda bildiğim kadarıyla 100 mesajdan sonra ikinci el ilanı açabiliyorsunuz. Platform olarak da yeni çıkan Oyuncu Market adlı uygulama var. Ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Ben Letgo'da Turbox gibi sistemleri ışıklı fan takıp yüksek fiyatlara sattıklarını gördüm.
Eğer bir ürünü Letgo gibi avcıların olduğu yerden satmak istiyorsan, fiyatı çok yüksek yaz, ve ciddi alıcıya pazarlık olur de. Sonra da çıkan alıcıya iyi bir indirim yaparsın.

Ben Letgo'da Turbox gibi sistemleri ışıklı fan takıp yüksek fiyatlara sattıklarını gördüm.
Eğer bir ürünü Letgo gibi avcıların olduğu yerden satmak istiyorsan, fiyatı çok yüksek yaz, ve ciddi alıcıya pazarlık olur de. Sonra da çıkan alıcıya iyi bir indirim yaparsın.

Ölücüler pazarı gibi 4000TL'lik sisteme 2500TL teklif edenler var.
Blog'a bakabilirsin. Yha kısmına yapıştır gitsin :D.

Tamamdır dostum çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı